Facebook pixel

Wanddecoratie voor de slaapkamer

De slaapkamer is dé kamer in huis waar het chill en relaxed moet zijn, omdat je er bijkomt van de dag. Het is een kamer die vraagt om rustige kleuren en vormen. Dat past gelukkig prima bij de huidige trend met pasteltinten. Check onze slaapkamercollectie voor een mooie mix van onze aller rustigste werken en maak van je master bedroom een fijne loungeplek.

Kunst boven je bed: Geniet, droom en ontspan

De slaapkamer is een toevluchtsoord waar we ons veilig willen voelen en waar we ons na een lange dag kunnen terugtrekken. Voor een goede nachtrust is het dan ook essentieel dat je je prettig voelt in de slaapkamer. Je wil er kunnen ontspannen, dromen en genieten. Denk daar aan terwijl je naar die lege muur kijkt en probeer je voor te stellen wat voor print daar bij past. Een klassiek schilderij aan de muur? Een prachtige landschapsfoto? Een mooie zwart-wit fotoprint? Over smaak valt niet te twisten. Wij verzamelden onze favorieten in de collectie wanddecoratie voor de slaapkamer. Goed voor inspiratie en een fijn uitgangspunt voor de zoektocht naar het perfecte werk voor aan jouw slaapkamermuur.

Geniet, droom en ontspan

Klaar om te relaxen

Dat muurdecoratie in de slaapkamer rust moet uitstralen ligt voor de hand. Maar ook de associatie gaat rust brengen. Een fijn psychologisch effect: Wanneer je iedere avond voor het slapen gaan naar de afbeelding aan de muur kijkt, gaat je brein die twee vanzelf aan elkaar linken. Heb je het schilderij na een lange dag in je vizier, dan schakel je automatisch terug naar een meer relaxte stand waarbij je in no-time in een diepe slaap valt. Wel slim dus om een werk te kiezen waar je graag naar kijkt. Het is de herhaling die telt. Kies dus een werk waar je niet al te snel op uitgekeken raakt.

The Kiss van Kim Rijntjes
Geniet, droom en ontspan

Even proberen: test het met de app

De afbeelding, het materiaal, de maat; er valt nogal wat te kiezen wanneer je wanddecoratie uitzoekt. Voor harmonie en ontspanning kies je voor een combinatie die perfect is afgestemd op jouw interieurstijl. Er zijn mogelijkheden genoeg: Een klassiek canvas schilderij, een natuurfoto op hout of een moderne foto op poster of dibond, er is van alles mogelijk. Je kunt gaan voor grote - of zelfs muurvullende - kunst aan de muur of een collage van kleinere werken. Benieuwd hoe dat staat? Dan is de Werk aan de Muur app echt een uitkomst. In een paar simpele stappen zie je hoe een print er bij jou op de muur uit zou zien. Ideaal toch?

Een collectie vol rustgevende werken voor de slaapkamer

Of je nu op zoek bent naar een collage van canvas schilderijen aan de muur of fotobehang, bij Werk aan de Muur vind je zeker iets moois voor die lege slaapkamermuur. Vind je het lastig, dan staan onze stylisten voor je klaar met hulp en advies. En wist je dat we jouw favoriete slaapkamer schilderij ook nog eens gratis thuis bezorgen?

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!

Collecties die je ook leuk zal vinden

Kunnen we je helpen?

Vraag ons team online om gratis advies

Neem contact op met onze stylisten

Benieuwd naar alle materialen?

Kom langs in de showroom voor advies

Maak een afspraak in de showroom