Facebook pixel

Vrouwelijk naakt: stijlvol en verrassend

Er heerst soms nog wat terughoudendheid bij mensen wanneer het gaat om naakt in kunst. Dat hoeft natuurlijk helemaal niet; een print met het thema naakt kan erg mooi zijn in je interieur, zeker wanneer het stijlvol gebruikt wordt. Naakt in de kunst is al sinds de oudste tijden een veelgebruikt onderwerp. Dat er nogal wat wereldberoemde kunstwerken zijn met naakt zegt natuurlijk al voldoende.

Foto’s die blootgeven

Artistiek naakt fotografie is de puurste vorm van naakt fotografie met als primaire doel: het model op een artistieke wijze vastleggen. De lijnen van ieder vrouwelijk lichaam zijn anders en door deze telkens vast te leggen in een ander silhouette en compositie levert dit prachtige plaatjes op. In onze collectie vind je prachtige foto’s van vrouwelijk naakt waarbij gespeeld wordt met verschillende perspectieven, invalshoeken en belichting. Mooi op groot formaat voor in de slaapkamer, of als drieluik aan een lege muur in je huis.

Nude van Falko Follert

Naakt, maar net even anders

Bij het klassieke naakt ligt de focus vaak op het naakte model. Maar dat hoeft natuurlijk niet. In onze collectie vind je werken waar het vrouwelijk lichaam één is met de rest van het werk. Deze werken geven je een gevoel van vrijheid en bevrijding, met de wind door je haren, waar het zelfvertrouwen eraf spat. In eerste opslag heb je niet door dat de vrouw zich letterlijk bloot geeft.

Naakt, maar net even anders

Minimale lijnen met groot effect

Kijkend naar een naaktmodel en letterlijk tekenen wat je ziet of denkt. Zo ontstaan er lijnvormige vrouwen die ontstaan zijn door de visie en gevoelens van de maker. Ondanks de minimale lijnen is er een duidelijk verschil in handschrift te zien. Dit levert een uitgebreide collectie op waar je favoriete kunstwerk vast tussen zit! En ook fijn: de minimale stijl doet het goed in iedere inrichting. Zo kan een landelijk interieur er een modern tintje door krijgen, maar een strak interieur wordt er completer door.

Minimale lijnen met groot effect
Vrouwelijk naakt liggend van Kris Stuurop
Vrouw op sofa van Eva van den Hamsvoort
Poserend vrouwelijk naakt van Anita Snik-Broeken

De "Vrouwelijk Naakt" collectie

Durf te kiezen voor vrouwelijk naakt en je zult versteld staan wat een print met dit thema in je interieur zal doen. Kies voor klassiek naakt, een inkttekening in minimalistische stijl of volg de lijnen van de vrouw met de streken van een penseel. Wat je favoriete werk ook is, je kunt het bestellen in alle maten en materialen. Wil je graag advies? Onze stylisten staan voor je klaar.

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!


Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties