Facebook pixel

De mooiste prints voor langs je trap

Trap op, trap af, en dat een aantal keer per dag. Super gezond natuurlijk, maar het valt niet altijd mee. Van een inspirerende wand langs je trap wordt traplopen meteen een stuk leuker! Hieronder vind je onze favorieten voor aan je muur. Voor welke print loop jij warm?


we ❤ binnenkijken

Klantfoto: Stilleven met bloemen in een glazen vaas van Hollandse Meesters
Klantfoto: Stilleven met bloemen in een glazen vaas van Hollandse Meesters
Klantfoto: Stilleven met bloemen in een glazen vaas van Hollandse Meesters
Klantfoto: Amandelbloesem schilderij van Vincent van Gogh van Hollandse Meesters
Klantfoto: Stilleven met bloemen in een glazen vaas van Hollandse Meesters

Ga voor impact: No limits

In trappenhuizen met wanddecoratie zie je vaak abstracte schilderijen aan de muur of fotoprints van steden. Die zijn leuk om naar te kijken en geven je trappenhuis direct een heel andere uitstraling. Maar laat je vooral niet beperken door onze favorieten of dat wat 'de meeste mensen doen'. The sky is the limit in wanddecoratie voor je trappenhuis: Inspirerend, mooi, humoristisch of uniek, alles mag!

Klantfoto

Kies voor een passend kunstwerk: match de stijl

Je trappenhuis voorzien van wat wanddecoratie klinkt simpel. En met onze uitgebreide collectie, ruime keuze aan materialen en gratis levering is het dat ook. Toch kun je beter niet klakkeloos iets aan de wand hangen. Kijk eens goed naar de architectonische kenmerken van jouw trap. Is het een ronde trap, of juist een rechte trap? Dat is zeker iets om rekening mee te houden! En wat dacht je van de interieurstijl. In moderne kantoorgebouwen zijn glas en staal vaak belangrijke bouwmaterialen. Met zwart-wit kunst aan de muur of een minimalistische fotoprint achter acrylglas maak je die look helemaal compleet. Maar in een weelderige oude villa zou je met zo’n modern werk juist volledig de plank mis slaan. Daar zijn werken van de oude meesters in goede handen. Hun unieke kleuren en onmiskenbare penseelstreken geven jouw oude woning meer allure dan ooit tevoren.

Spiral staircase van Robert Van Der Linde

Stoere typografie in je hal

Qua dagelijks gebruik is je trappenhuis een puur praktische plek. Je bent er kort en enkel op de momenten dat je naar boven of naar beneden moet. Verenig het nuttige met het aangename en laat je langs de trap inspireren door trendy typografie. Onze typografie collectie zit boordevol werken die de muur van jouw trappenhuis in no-time omtoveren tot een stoere, inspirerende wand. Zo is een extra wandelingetje naar boven helemaal geen straf meer.

Textured Typography van Lucia Esplashir
TOWARDS TOGETHER van db Waterman
Sing... van Melanie Viola

Creatief met wanddecoratie langs de trap

Om je te helpen van jouw trappenhuis iets moois te maken, verzamelden onze stylisten hun favorieten voor langs jouw trap. Van abstracte werken tot typografie en van oude meesters tot moderne zwart-wit fotoprints. En het mooi is, dat jij het materiaal en het formaat zelf kunt bepalen. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!
Collecties die je ook leuk zal vinden

Kunnen we je helpen?

Vraag ons team online om gratis advies

Neem contact op met onze stylisten

Benieuwd naar alle materialen?

Kom langs in de showroom voor advies

Maak een afspraak in de showroom