Zuiderhaven Groningen

De Zuiderhaven is met recht één van de mooiste plekken in het centrum van Groningen te noemen. Het stille water is, zeker bij zonsondergang en tijdens het blauwe uurtje dan ook bijzonder fotogeniek! Foto’s van de Zuiderhaven Groningen met het Groninger Museum op de achtergrond tonen de allure van deze gemoedelijke stad. Heb jij mooie herinneringen aan Groningen? Welke gevoelens roepen de verschillende werken in onze collectie bij je op? Wij verzamelden de meest indrukwekkende foto’s van de Zuiderhaven Groningen zodat jij jouw favoriet thuis aan de muur kunt hangen. Er gaat immers niets boven Groningen!

  1. Zuiderhaven Groningen Collectie Sfeer

Zuiderhaven Groningen aan de muur

Heb je een mooie foto van de Zuiderhaven Groningen op het oog? Stel daarmee dan het perfecte werk aan de muur samen. Bij ons kies je zelf de afmeting én het materiaal. Geef de foto een klassieke look op canvas of ga voor een modernere afdruk op dibond of op staal. Hoe groot je de foto laat afdrukken is ook aan jou. Kies voor een grote afdruk om een grote lege plek op te vullen of maak bijvoorbeeld een combinatie van meerdere kleinere werken aan de muur.

Groningen in het groot

Is Groningen echt jouw stad? Dan mag je dit vol trots laten zien! Behang een muur in huis of op kantoor met fotobehang om écht indruk te maken. Wij drukken jouw favoriete werk van de Zuiderhaven Groningen op stroken behang of op stevig naadloos behang, zo groot als je maar wil. Voor grote afdrukken kun je ook kiezen voor een print op doek. Combineer dit doek met onze geluiddempende panelen en verbeter direct de akoestiek in huis.

Een uniek meesterwerk bij jou aan de muur

De bedreigde zwaan is een uniek schilderij en we zijn er trots op dat je deze bij Werk aan de Muur kunt bestellen. Past het schilderij in jouw interieur? Kies dan snel het materiaal en het formaat, dan zorgen wij dat je het zo snel mogelijk in huis hebt!