Tv dgh24 I Jmuiden Vierkant 1080x1080px logo

De Grote Huisverbouwing
Make-over in IJmuiden

Kunst met een persoonlijke twist

De Grote Huisverbouwing van deze week vindt plaats in IJmuiden bij Esmee. Ze is kort geleden in haar nieuwe woning komen wonen en werd direct verliefd op het karakteristieke jaren 30 huis. Er moest wel het nodige opknapwerk gebeuren. Aan het team van De Grote Huisverbouwing de taak om Esmee te helpen!

  1. GHVAFL 5edit 53

Kunst met een persoonlijke twist

Omdat Esmee recentelijk verhuist is naar IJmuiden heeft stylist Laura gekozen voor een plattegrond van IJmuiden. Hierdoor wordt de kunst persoonlijk. Laura heeft gekozen voor het materiaal HD metal, wat afsteekt tegen de karakteristieke jaren 30 elementen van het huis. In de slaapkamer heeft Laura gekozen voor een drie werken van Dina Dankers. Door te kiezen voor kunstwerken van dezelfde beeldmaker blijft het een geheel. Het moderne materiaal en de geometrische werken passen door de kleuren uit de werken goed bij de rest van de ruimte. Benieuwd naar de voordelen van het moderne materiaal HD metal?

Ontdek HD metal

  1. GHVAFL 5edit 41
  1. GHVAFL 5edit 83
  1. GHVAFL 5edit 23

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer TV make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks