Hilda Jumbotron

Binnenkijken bij Hilda

Kleur met een vleugje vintage, dat is de woonstijl van Hilda. Ze deinst niet terug voor een opvallende kleur en kiest voor items met een verhaal. In haar woning in Meppel hangt een klassieker aan de muur met een moderne roze twist. Welke dat is? Lees snel verder!

  1. binnenkijken bij Hilda

Over Hilda

WOONT in Meppel MOEDER van twee dochters (15 en 13) WERKT als fulltime senior communicatieadviseur bij een drinkwaterbedrijf AAN DE MUUR Meisje met de Parel Bubble Gum van Maarten Knops INSTA _hildarozema_

  1. IMG 4418

De leukste buurt van Meppel

We treffen Hilda (41) in haar jaren dertig woning in Meppel aan. In december 2020 kocht ze de ruime woning. “Ik woon in één van de leukste buurten in Meppel, namelijk de Indische buurt. Deze buurt ligt aan de rand van het centrum. Lekker rustig dus, maar toch heel dicht bij de stad. De ligging van het huis en de vier slaapkamers waren precies wat ik zocht!”

  1. IMG 4416

Kleurrijke inspiratie

Hilda besloot de vloeren te vervangen, alle muren glad te stucen en de trap naar de tweede verdieping opnieuw te bekleden. En het resultaat mag er zijn! Het interieur van Hilda oogt nieuw, fris en springt lekker in het oog. “Mijn woonstijl is kleurrijk met een mix van vintage en industriële items. Toen ik het huis eenmaal gekocht had, heb ik veel online gesnuffeld naar wooninspiratie, bijvoorbeeld op VT Wonen of Pinterest. Ik laat me vooral inspireren door kleur.”

  1. IMG 4423

Keuvelen aan de eettafel

Hilda viel voor de nieuwe stijl van het huis. “De basics waren op orde”, licht ze toe. “Er zat een vrij nieuwe keuken en badkamer in. Ik ben nou eenmaal niet zo van de klus huizen”, lacht ze. “Mijn lievelingsplek is de eettafel bij de keuken. Het is een enorm fijne plek met een groot raam en zicht op de erker aan de voorkant. Aan de eettafel eten we samen, maar wordt soms ook gewerkt of huiswerk gemaakt.” Een levendige plek dus!

  1. IMG 4412

Moderne klassieker aan de muur

Hilda koos boven de bank voor een klassiek werk met een moderne twist. “Aan deze muur hangt Meisje met de Parel Bubble Gum van Maarten Knops. Ik vond de twist met de kauwgombol ontzettend leuk. Zo heb ik een klassiek werk met een grappig roze detail. Het staat perfect in mijn woonkamer en maakt het geheel helemaal af.” Als materiaal koos Hilda voor canvas. “Ja, lekker licht met de vintage look waar ik zo van houd.”

Shop in stijl

Meisje met de Parel Bubble Gum
van Maarten Knops

  • Canvas,
  • 85 x 100 cm,
  • 2 cm dik,
  • Vervaagd

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

144 Gratis verzending!

Meer favorieten van Hilda

Binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Feestdagen tip: geef een kadobon!

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails