Gianni Binnenkijker vierkant

Binnenkijken bij
Gianni en Jeamie

Jong en tijdloos

Vandaag nemen we een kijkje in het huis van de 30-jarige Gianni. Samen met zijn man Jeamie woont hij in het landelijke Brecht in België. Het koppel is ongeveer 10 jaar samen en zijn inmiddels 4 jaar getrouwd. Jeamie is tuinarchitect en Gianni is volledig huisman geworden om samen alle tijd en energie in hun eigen bedrijf te steken. Ze hebben dezelfde smaak als het op interieur aankomt. Vandaag vertelt Gianni ons hier meer over.

  1. B7000 E05 7947 4121 91 D9 C1 B865 BE6492

Over Gianni

WOONT in Brecht, België SAMEN met echtgenoot Jeamie INSTAGRAM @giannihendrickx AAN DE MUUR Keizersgracht in Amsterdam bij nacht van Werner Dietrich

  1. 844 C0519 D123 45 B1 980 E F910978 CB205

Het landelijke huis in Brecht

Het landelijke huis is vrijstaand en heeft een ruime en sfeervolle tuin. Het koppel had eerder hun ogen gericht op een ander huis, maar dat bleek veel meer werk te vereisen dan gedacht. "Toen hoorden we die dag toevallig dat de buren van het ouderlijk huis van goede vrienden hun huis te koop gingen zetten en zouden verhuizen. Ik vroeg aan de bewoners of wij hun huis mochten komen bezichtigen", vertelt Gianni. Het koppel mocht het te koop staande huis meteen bezoeken en was direct verliefd op het geweldige karakter en de vele mogelijkheden. Na zeven jaar heeft het stel al flink wat verbouwd aan de Brechtse woning, zoals het vervangen van raamkozijnen en deuren en het plannen van een nieuwe keuken in het najaar. "We zijn trots op ons hele huis en alles wat we op zo'n korte termijn hebben verwezenlijkt. Maar wat er echt uitspringt, is onze fantastische tuin. In ieder seizoen is het puur genieten en het uitzicht dat we hebben is uniek. Dat geeft het thuiskomen altijd een extra dimensie." Toch blijft het lievelingsplekje voor Gianni de bank in de woonkamer. "Het is iedere keer genieten van het uitzicht op onze tuin en uiteraard van ons prachtige kunstwerk aan de muur."

  1. 5 BF9227 F 6 F6 C 4 F5 F 9 F77 8826 C115263 B

Jong en tijdloos

"We zijn door de verbouwing echt van stijl veranderd. Waar we eerder veel zwaarder landelijk woonden, wilden we het nu veel lichter maken", zegt Gianni. Deze stijl spreekt hen vooral aan vanwege het tijdloze en jongere karakter dat het aan de woning geeft. "We hebben zwarte kozijnen geplaatst en we wilden dat goed laten terugkomen in ons interieur. We zijn erg zwart-wit gegaan. Met behulp van houten meubels, zwarte accenten en zachte stoffen voor gordijnen, banken en tapijten, hebben we de woning toch warm gehouden." Het koppel haalt inspiratie voornamelijk uit tijdschriften en internet, maar hun eigen gevoel speelt ook een grote rol bij het bepalen van het interieur. "We hebben echt precies dezelfde smaak. Bij 99% van de dingen die we kopen of in de winkel lopen we altijd samen naar hetzelfde toe of zijn we er allebei meteen weg van."

  1. 20220117 5032 2505914 680558 highlight acryl Werner Dieterich Klantfoto 1

Een liefde voor Amsterdam

Gianni en Jeamie hebben gekozen voor het werk 'Keizergracht in Amsterdam bij Nacht zwart/wit' van Werner Dietrich op acrylglas. "Onze grootste passie is Nederland, en we waren op zoek naar een werk dat daar natuurlijk ook mee te maken had." De keuze was groot, maar uiteindelijk viel het koppel voor een werk van Amsterdam, een van hun favoriete steden. "Amsterdam heeft een unieke sfeer en blijft ons iedere keer verbazen. Dat gevoel in huis halen en deel laten uitmaken van ons interieur was voor ons echt een must. Nederland staat voor ons voor saamhorigheid, identiteit en liefde voor grote en kleine dingen," zegt Gianni.

Shop in stijl

  1. Ander materiaal, of afmeting?

    Maak het werk zelf helemaal op maat!

Meer favorieten van Gianni

  1. Erasmusbrug in de mist
    van Ronne Vinkx

  1. Herengracht Amsterdam
    van Melanie Viola

  1. Groene Hart Herfst Impressie
    van Fons Bitter

  1. Molens Kinderdijk bij avondlicht
    van Alvin Aarnoutse

  1. Molen Kinderdijk (vierkant)
    van John Ouwens

Binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks