Jumbotron ans

Binnenkijken bij Ans

Ans woont in een jaren 40 huis in een van de oude straatjes van Castricum. De karakteristieke deuren en de glas in lood raampjes lokken je naar binnen, waar eenvoud en harmonie je thuis laat voelen. ‘Zacht en rustiek’, zouden wij haar stijl willen noemen, door de lichte kleuren van hout, het wit van de meubels en de spiegels die het royale licht nog verder door de ruimte laten schitteren. Nieuwsgierig naar dit paradijs van licht? Kijk met ons mee.

  1. Binnenkijker Ans

Over Ans

WOONT in een van de oude straatjes van Castricum WOONSTIJL rustig en naturel met een tikje Scandinavisch AAN DE MUUR ‘Palm Chinoiserie III, Danhui Nai uit de Wild Apple collectie’ INSTAGRAM @ansprinsesje

  1. Binnenkijker Ans

De woonstijl van Ans

“Ik zou mijn stijl rustig en naturel noemen, denk ik. Een tikje Scandinavisch. Daarom kies ik voor veel natuurlijke materialen. Ik ben gevoelig voor kleur en harmonie en houd ontzettend van licht. Mijn favoriete plek in het huis veranderd ook met het licht mee. Waar schijnt de zon op dat moment? Daar vind ik het dan zo heerlijk.”

  1. Binnenkijker Ans

Licht en eigen

“Het huis heeft ook van zichzelf al veel karakter, net als de oude straatjes hier trouwens. Ik heb ontzettend mooie schuifdeuren in mijn huis. Ook is het vrijstaand, waardoor ik veel privacy heb. Ik heb zelf de keuken aangepakt. Door alles licht te maken voelt het heel eigen. Ter inspiratie lees ik woonbladen maar ik kijk eigelijk gewoon naar wat bij me past en waar ik blij van word.”

  1. Binnenkijker Ans

Aan de muur

“Palm Chinoiserie uit de Wild Apple collectie hangt bij mij aan de muur. Ik vond het zo mooi door zijn eenvoud. Ik koos een canvas doek en een houten lijst om het zo naturel mogelijk te houden. Ik vind veel mooi, maar houdt het meest van rustige doeken met veel licht.” Palm Chinoiserie schittert bij Ans als een waar kunststuk, opvallend en toch zacht, in harmonie met de ruimte.

Shop in stijl

Palm Chinoiserie III, Danhui Nai
van Wild Apple

  • Canvas,
  • 120 x 120 cm,
  • Met witte baklijst

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

366 Gratis verzending!

Meer favorieten van Ans

Binnenkijkers

Het houten huis van Susanne

Landelijk, met een moderne touch

Het sfeervolle appartement van Daniëlle

Bohemian, retro en Scandinavische invloeden

Veel planten en stillevens met palmbladeren

Een verwijzing naar de Indische roots van Rachelle

Het Amsterdamse grachtenpand van Klaas

Een mix van stijlen

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Feestdagen tip: geef een kadobon!

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails