Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 2 dagen en 0 uur geldig!

Geef een Werk aan de Muur kadobon

Geef een Werk aan de Muur kadobon kado!

Op zoek naar een origineel kado voor je familie, collega's of vrienden? Help je vrienden en familie van die lege muren af met de Werk aan de Muur kadobon! Ze kunnen zelf iets uitzoeken wat helemaal bij hen past, maar wel met de gedachte dat ze het van jou hebben gekregen. Win-win!

Origineel kado, direct geregeld!

Ben je op zoek naar een origineel kado voor de feestdagen, verjaardag, bruiloft of een ander gelegenheid? Ga voor een Werk aan de Muur kadobon! Een kado waar je geliefden jarenlang van kunnen genieten. Je bepaalt zelf de waarde en bestel je makkelijk via onderstaande knop. De kadobon wordt vervolgens per post of per mail verstuurd (zie links een voorbeeld). Leuk om geven én te krijgen!

Bestel een kadobon

Goed om te weten: Wil je vandaag nog een kadobon weggeven? Laat het ons weten en we sturen je een PDF die je zelf kan afdrukken.

  1. Werk aan de Muur 10 years of art tafelboek

10 Years of Art tafelboek

Werk aan de Muur bestaat dit jaar 10 jaar en om dit te vieren hebben we de afgelopen 10 jaar gebundeld in het 10 Years of Art tafelboek. In het boek vind je een selectie van beeldmakers met een uniek verhaal. Bestel snel jouw exemplaar van deze limited edition!

  • 10 hoofdstukken met meer dan 100 kunstwerken
  • Boordevol inspirerende kunst
  • Beeldmakers aan het woord
  • Limited edition (500 exemplaren)
  • 248 pagina's
  • 22 x 28,5 cm
  • Bedrukt met 100% biologische inkt, CO2-neutraal en op FSC-papier.
  • Taal: Engels
  • €50,- inclusief gratis verzending

Bestel het 10 Years of Art tafelboek

Veelgestelde vragen over de kadobon

Geef een kadobon kado! Je bepaalt zelf de waarde van de kadobon. Binnenin is er ruimte voor een persoonlijke boodschap. De kadobonnen worden verstuurd per post. Wil je vandaag nog een kadobon weggeven? Laat het ons weten en we sturen je een PDF die je zelf kan afdrukken.

Wat leuk dat je een kadobon hebt gekregen! In de allerlaatste stap van het bestellen, op de pagina waar je je bestelling betaald, kan je je kadobon inwisselen. Het bedrag wordt automatisch verrekend bij de betaling. Moet je nog een deel betalen? Dan kan dat met iDEAL of een van de andere betaalmethodes.

Heb je nog een bedrag over op de bon? Je kan gerust later nog eens shoppen door nogmaals de code in te wisselen via de link.

Een kadobon is enkel in te wisselen voor een product van Werk aan de Muur.

Je kan tijdens het bestellen aangeven of je de kadobon fysiek per post wil ontvangen, of digitaal per e-mail.

Nadat we je aanvraag voor de bon hebben ontvangen sturen we een linkje om direct online te betalen. Digitale bonnen sturen we zsm na de betaling per mail toe. Fysieke bonnen worden met de post verstuurd.

Ja zeker, bel ons en we bespreken de opties graag!

Ja zeker! Je kan de kadobon heel goed gebruiken als zakelijk kado, bijvoorbeeld als leuke vervanging van het klassieke kerstpakket. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails