Geef een Werk aan de Muur kadobon

Geef een Werk aan de Muur kadobon kado!

Op zoek naar een origineel kado voor je familie, collega of vrienden? Help je vrienden en familie van die lege muren af met de Werk aan de Muur kadobon! Ze kunnen zelf iets uitzoeken wat helemaal bij hun past, maar wel met de gedachte dat ze het van jou hebben gekregen. Win-win!

  1. Kadobon Werk aan de Muur

Origineel kado, direct geregeld!

We kunnen zelf geen beter kado bedenken. Vind jij dat ook? Je bepaalt zelf de waarde van jouw kadobon. En nog leuker; binnenin de kadobon is ruimte voor een persoonlijke boodschap. De kadobon wordt vervolgens per post verstuurd (zie links een voorbeeld).

Goed om te weten: Wil je vandaag nog een kadobon weggeven? Laat het ons weten en we sturen je een PDF die je zelf kan afdrukken.

Veelgestelde vragen over de kadobon

Geef een kadobon kado! Je bepaalt zelf de waarde van de kadobon. Binnenin is er ruimte voor een persoonlijke boodschap. De kadobonnen worden verstuurd per post. Wil je vandaag nog een kadobon weggeven? Laat het ons weten en we sturen je een PDF die je zelf kan afdrukken.

Wat leuk dat je een kadobon hebt gekregen! In de allerlaatste stap van het bestellen, op de pagina waar je je bestelling betaald, kan je je kadobon inwisselen. Het bedrag wordt automatisch verrekend bij de betaling. Moet je nog een deel betalen? Dan kan dat met iDEAL of een van de andere betaalmethodes.

Heb je nog een bedrag over op de bon? Je kan gerust later nog eens shoppen door nogmaals de code in te wisselen via de link.

Een kadobon is enkel in te wisselen voor een product van Werk aan de Muur.

Je kan tijdens het bestellen aangeven of je de kadobon fysiek per post wil ontvangen, of digitaal per e-mail.

Nadat we je aanvraag voor de bon hebben ontvangen sturen we een linkje om direct online te betalen. Digitale bonnen sturen we zsm na de betaling per mail toe. Fysieke bonnen worden met de post verstuurd.

Ja zeker, bel ons en we bespreken de opties graag!

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze virtuele showroom

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails