Giftcard jumbotron 1240x450 NL

De zakelijke cadeaubon

Geef je zakenrelaties, leveranciers, klanten of medewerkers een origineel en creatief cadeau met de cadeaubon van Werk aan de Muur. Met deze bon kan de ontvanger zelf uitkiezen wat er thuis aan de muur komt te hangen. Voor ieder wat wils, en toch persoonlijk.

Je bestelt al een cadeaubon vanaf €25 per stuk. zodra we de bestelling hebben afgerond, worden de cadeaubonnen binnen twee werkdagen geleverd.

  1. 20230810 163230 9 C1 A1363 Bibi Veth

Origineel cadeau voor zakenrelaties

Laat je creativiteit aan je zakelijke relaties zien met een cadeaubon van Werk aan de Muur. Met deze cadeaubon kunnen ze hun eigen kunstwerk kiezen uit tientallen collecties, in hun eigen gewenste formaat en favoriete materiaal. Zo kunnen ze hun wanddecoratie zelf personaliseren en zullen ze je zeker herinneren als een goede zakenpartner. Een cadeaubon die voor elke soort zakenrelatie leuk is, maar toch persoonlijk blijft. De cadeaubon kan worden verzonden per post of per e-mail.

Bestel de cadeaubon

Goed om te weten: Wil je vandaag nog de cadeaubonnen geven? Laat het ons weten en we sturen je meteen een PDF die je zelf kunt afdrukken.

  1. Make-over van Theobert in Alkmaar, eindresultaat

Creatief cadeau voor werknemers en collega's

Wil jij graag je dankbaarheid tonen aan je werknemers of collega's? Koop dan een cadeaubon vol kunst van Werk aan de Muur. Deze cadeaubon is leuk om te krijgen en leuk om te geven, zowel voor mede-collega's als werkgevers. Jij bepaalt de waarde, zij kiezen hun kunstwerk. De cadeaubon kunnen ze helemaal zelf personaliseren. De bon is geldig op tientallen kunstcollecties, alle gewenste formaten en hun favoriete materialen. Zo sla je nooit de plank mis en blijft het toch persoonlijk!

Bestel de cadeaubon

Veelgestelde vragen over de cadeaubon

Geef een cadeaubon! Je bepaalt zelf de waarde en binnenin is er ruimte voor een persoonlijke boodschap. De cadeaubonnen worden verstuurd per post. Wil je vandaag nog een cadeaubon weggeven? Laat het ons weten en we sturen je een PDF die je zelf kan afdrukken.

Wat leuk dat je een cadeaubon hebt gekregen! In de allerlaatste stap van het bestellen, op de pagina waar je je bestelling betaald, kan je je cadeaubon inwisselen. Het bedrag wordt automatisch verrekend bij de betaling. Moet je nog een deel betalen? Dan kan dat met iDEAL of een van de andere betaalmethodes.

Heb je nog een bedrag over op de bon? Je kan gerust later nog eens shoppen door nogmaals de code in te wisselen via de link.

Een cadeaubon is enkel in te wisselen voor een product van Werk aan de Muur.

Je kan tijdens het bestellen aangeven of je de cadeaubon fysiek per post wil ontvangen, of digitaal per e-mail.

Nadat we je aanvraag voor de bon hebben ontvangen sturen we een linkje om direct online te betalen. Digitale bonnen sturen we zsm na de betaling per mail toe. Fysieke bonnen worden met de post verstuurd.

Ja zeker, bel ons en we bespreken de opties graag!

Ja zeker! Je kan de kadobon heel goed gebruiken als zakelijk kado, bijvoorbeeld als leuke vervanging van het klassieke kerstpakket. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks