Kom alle materialen bekijken in onze showroom in Haarlem

Twijfel je over wat het juiste materiaal is voor je? Ga je voor aluminium of Xpozer? En hoe ziet dit er dan in het echt uit? Of toch maar canvas? Met of zonder baklijst? Of staal... Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Haarlem. Bekijk alle materialen en we denken graag met je mee!

Je vindt de showoom in bedrijfsverzamelgebouw De BakkeRij. Stel je navigatie in op de Minckelersweg. Parkeer aan het einde van de Minckelersweg en loop over de brug naar De BakkeRij.

De showroom is goed bereikbaar met de auto en parkeren is gratis.

Plan je bezoek in de showroom. We kijken er naar uit!

In de showroom hangt een selectie van ons werk, omdat we voor iedere bestelling iets op maat maken. Daarentegen hebben we in de showroom wel alle verschillende soorten materialen hangen! We laten graag de verschillen zien en denken mee welk materiaal het beste bij jouw stijl én budget past.

Openingstijden
De showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Maak hieronder een afspraak om bij ons langs te komen.

Plan je bezoek eenvoudig online

Plan nu online een afspraak!

Wil je de materialen staal, print op doek en canvas in het weekend bekijken? In de showroom van Flinders in Zaandam hangen diverse voorbeelden. Lees meer.

Bezoek ook onze gezellige buren in de BakkeRij

Arp Design: Specialist in (ovale) tafels.

Dutch design furniture. Tafels van zeer hoge kwaliteit, in Nederland geproduceerd. Arp Design ontwerpt en fabriceert ovale tafels met prachtige onderstellen. Ook kan je bij Arp terecht voor ronde tafels. De hele BakkeRij is showroom van Arp. Je vindt de tafels bij haar eigen kantoor, in het Figee Café en in de Werk aan de Muur showroom.
Meer over Arp Design.

Koffie, ontbijt & lunch in het Figee Café

Figee Café is een ontbijt-lunch-koffiebar in het bedrijfsverzamelgebouw 'De Bakke-Rij' op het Figee terrein. Goede espressokoffie en heerlijke broodjes. Het café is op werkdagen geopend tot 3 uur.
De kaart vind je op Facebook.