Kom alle materialen bekijken in onze showroom in Haarlem

Twijfel je over wat het juiste materiaal is voor je? Ga je voor aluminium of Xpozer? En hoe ziet dit er dan in het echt uit? Of toch maar canvas? Met of zonder baklijst? Of staal... Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Haarlem. Bekijk alle materialen en we denken graag met je mee!

16 verschillende werken

12 verschillende materialen

6 stylisten op afspraak

Je vindt de showoom in bedrijfsverzamelgebouw De BakkeRij. Stel je navigatie in op de Minckelersweg. Parkeer aan het einde van de Minckelersweg en loop over de brug naar De BakkeRij.

De showroom is goed bereikbaar met de auto en parkeren is gratis.

Plan je bezoek in de showroom. We kijken er naar uit!

In de showroom hangt een selectie van ons werk, omdat we voor iedere bestelling iets op maat maken. Daarentegen hebben we in de showroom wel alle verschillende soorten materialen hangen! We laten graag de verschillen zien en denken mee welk materiaal het beste bij jouw stijl én budget past.

Plan nu online een afspraak!

Openingstijden
De showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Klik op de button hierboven om een afspraak in te plannen.

Wil je de materialen staal, print op doek en canvas in het weekend bekijken? In de showroom van Flinders in Zaandam hangen diverse voorbeelden. Lees meer.

Veelgestelde vragen over de showroom

De showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00.

Nee we hebben geen voorraad in de showroom, omdat we alle werken op maat maken. Handgemaakt met veel liefde. Hierdoor is kunnen we je de beste kwaliteit garanderen en past het werk perfect aan jouw muur.

Gebruik in je navigatie app, zoals 9292 of Google Maps, niet de Hendrik Figeeweg als aankomstadres, maar de Minckelersweg. Loop de hele Minckelersweg af en vervolgens loop je de brug over richting de BakkeRij.

We zijn een online webshop waarin we duizenden werken aanbieden. Deze kunnen we niet allemaal als voorbeeld in onze showroom laten zien. Daarom hebben we ervoor gekozen om de aandacht te leggen op de materialen. Hoe kies je het juiste materiaal voor jouw werk? Wat zijn de verschillen tussen de materialen? En hoe zien deze er in het echt uit? Wanneer je deze vragen hebt, helpen we je graag verder in onze showroom. Op de pagina hierboven kan je via de knop een afspraak inplannen.

Dan weten we zeker dat de showroom vrij is. Onze stylist heeft dan de tijd en aandacht om jou alle materialen te laten zien.

Nu in de showroom

Bezoek ook onze gezellige buren in de BakkeRij

Arp Design: Specialist in (ovale) tafels.

Dutch design furniture. Tafels van zeer hoge kwaliteit, in Nederland geproduceerd. Arp Design ontwerpt en fabriceert ovale tafels met prachtige onderstellen. Ook kan je bij Arp terecht voor ronde tafels. De hele BakkeRij is showroom van Arp. Je vindt de tafels bij haar eigen kantoor, in het Figee Café en in de Werk aan de Muur showroom.
Meer over Arp Design.

Koffie, ontbijt & lunch in het Figee Café

Figee Café is een ontbijt-lunch-koffiebar in het bedrijfsverzamelgebouw 'De Bakke-Rij' op het Figee terrein. Goede espressokoffie en heerlijke broodjes. Het café is op werkdagen geopend tot 3 uur.
De kaart vind je op Facebook.