Esj5jjz8xqbp large

Werk aan de Muur te zien bij Interieurtalent gezocht met vtwonen

Komend najaar start op SBS6 en VTM een gloednieuw televisieprogramma waarbij 10 finalisten met elkaar de strijd aangaan. Het belooft een bloedstollende strijd met een flinke dosis stijl te worden. In 8 afleveringen laten de talenten uit Nederland en België zien wat ze in huis hebben. En de werken aan de muur zijn daar natuurlijk ook onderdeel van! De winnaar krijgt de hoofdrol in een reeks online stylingvideo’s op vtwonen.nl én ontvangt shoptegoed van bol.com. Niets missen? Houd deze pagina in de gaten!

  1. INTERIEURTALENT GEZOCHT MET VTWONEN NEDERLAND liggend

Kijk je mee?

De strijd om het nieuwe stylingtalent van Nederland en België gaat door op televisie! Wie laat de saaiste muur stralen, maakt een kale hoek onweerstaanbaar en geeft een degelijke tafel binnen no-time sterallure? Je ontdekt het in Interieurtalent gezocht met vtwonen. In 8 afleveringen geven de finalisten alles wat ze in huis hebben om er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor te gaan: een eigen videoserie op vtwonen.nl én shoptegoed van bol.com. Dit najaar zie je het gloednieuwe woonprogramma op SBS6 en VTM. Op deze pagina vind je alle make-overs en natuurlijk de gekozen werken aan de muur.

Nieuw! In een nieuw vtwonen tv-programma gaan Frans, Muk en Sieg op zoek naar interieurtalent! Vanaf zondag 24 oktober om 17.30 te zien bij SBS6.

Schrijf je in voor onze tips!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Meld je aan en ontvang inspiratie en handige tips direct in je mailbox.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails