Vtwonen interieurtalent E04 Stylingbox Droomland Header 1250x645px

Interieur talent gezocht met vtwonen: stylingbox droomland

In Interieur talent gezocht met vtwonen strijden 10 fanatieken hobbyisten met een grote passie voor interieur om de titel 'Grootste interieur talent van Nederland en België'. Elke week nemen twee talenten het tegen elkaar op voor een plek in de kwart finale door middel van een thuis opdracht en een stylingbox op locatie. Voor de stylingbox op locatie is gegaan voor een prachtig weiland in Goesbeek. Het thema is droomland slaapkamer en de kandidaten René en Eva gaan deze week samen aan de slag!

Benieuwd naar de jury? De talenten worden beoordeeld door Frans Uyterlinde die we natuurlijk allemaal kennen als stylist van het vtwonen programma 'Weer verliefd op je huis'. Frans wordt bijgestaan door interieur fotografe Muk van Leeuw. Ze werkt voor woonbladen zoals vtwonen en ELLE Decoration en doet interieur shoots over de hele wereld.

Over de kandidaten

  1. Xcf54dd8yn5w large

René (38, Vijfhuizen)

René is grafisch vormgever en is van kinds af aan bezig met het veranderen van zijn kamer. Dit is echt een passie en hij wordt er blij van. Zijn woonstijl is strak, modern en Scandinavisch. Daarnaast zie je vele verschillende invloeden in zijn eigen interieur en houdt hij ervan wanneer je er niet direct een stempel op kan plakken. "Ik vind wit dus niet saai maar dat hangt er vanaf wat je ermee doet, textuur geeft ook warmte dus je kunt contrast geven zonder kleur te gebruiken. Dat is iets wat ik graag doe."

  1. Stylingbox René Embargo 14nov

Een modern boetiek hotel

René gaat voor een modern boetiek hotel gevoel met een sprookjesachtige vibe. De basis wordt neutraal met veel grijs, betonvloer en terrazzo op de muur. "In plaats van altijd voor een houten vloer te gaan, draai ik hem om. De vloer wordt juist grijs en clean en de elementen die ik toevoeg geven de warmte." De sprookjesachtige vibe die René wilde toevoegen zie je vooral in de gekke details en elementen die hij heeft toegevoegd, zoals het gekozen kunstwerk. Hij heeft gekozen voor Dutch milk van Mariska Vereijken op het materiaal hout. Hij legt uit waarom: "Het licht van de oude meester, de stijl op hout en het zwevende theepotje die gemanipuleerd is die het naar het nu brengt."

Bekijk de nieuwe meester collectie

Shop the look

Dutch milk (gezien bij interieurtalent gezocht met vtwonen)
van Mariska Vereijken

  • Hout,
  • 140 x 70 cm,
  • Multiplex

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

266 Gratis verzending!
  1. 8y6581h8ul6o large

Eva (26, Antwerpen)

Eva is content manager en is 24/7 bezig met styling en interieur. "Het is dan ook mijn fulltime hobby" Het woonstijl van Eva is karaktervol en het weerspiegeld wie zij is. Ze maakt gebruik van verschillende stijlen, maar ze weet ze altijd goed bij elkaar te passen, zodat het één geheel wordt.

  1. Stylingbox Eva Embargo 14nov

Romantisch vrouwelijk

Het uitgangspunt van Eva is een romantische vrouwelijke inrichting met een vintage touch waarin je geïnspireerd wakker wordt. "De stijl waar ik voor ben gegaan is een mix van vintage met natuurlijke materialen met verschillende kleuren en texturen." Eva gaat voor een roze wand voor een romantische stijl. Boven het bed heeft Eva gekozen voor een moderne vintage prent op een strak en modern materiaal. "ik heb geprobeerd meerdere texturen en materialen te combineren en ben daarom voor het materiaal staal te gaan. Dit is ook weer een mooie mix tussen de vintage print en het moderne materiaal."

Bekijk de vintage collectie

Shop the look

La course sportive | Historische mode prent | vintage Art Deco fashion advertentie (gezien bij inter
van NOONY

  • Staal,
  • 95 x 120 cm,
  • Glanzend

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

598 Gratis verzending!

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

In stijl van Eva

In stijl van René

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Feestdagen tip: geef een kadobon!

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails