Vtwonen interieurtalent E05 Boven de Bank Header 1250x645px

Interieur talent gezocht met vtwonen: Thuis opdracht boven de bank

In Interieur talent gezocht met vtwonen strijden 10 fanatieken hobbyisten met een grote passie voor interieur om de titel 'Grootste interieur talent van Nederland en België'. Elke week nemen twee talenten het tegen elkaar op voor een plek in de kwart finale door middel van een thuis opdracht en een stylingbox op locatie. Koen en Isabelle strijden deze keer tegen elkaar! Voor de thuis opdracht hebben de kandidaten de opdracht gekregen om een styling concept te ontwerpen voor een witte muur boven een bank.

Benieuwd naar de jury? De talenten worden beoordeeld door Frans Uyterlinde die we natuurlijk allemaal kennen als stylist van het vtwonen programma 'Weer verliefd op je huis'. Frans wordt bijgestaan door interieur fotografe Muk van Leeuw. Ze werkt voor woonbladen zoals vtwonen en ELLE Decoration en doet interieur shoots over de hele wereld.

Over de kandidaten

 1. Za95m3z8ilgc large

Koen (22, Roosendaal)

Koen houdt zoveel van styling dat hij elke week te vinden is in interieurwinkels. Puur voor de ontspanning " het is echt mijn passie, echt vanaf jongs af aan al" Dagelijks is Koen bezig met zijn eigen interieur, maar vrienden en familie vragen hem ook vaak om advies of tips. Koen beschrijft zijn woonstijl als kleurrijk waarin bloemen en planten niet mogen ontbreken. "Een kleurrijke chaos maar toch ook geordend."

 1. Aflevering 5 Thuisopdracht Koen Embargo 21nov 1

Hotellook met gele eye catcher

Koen gaat een goede vriend Chiel verrassen en gaat bij hem aan de slag. "Hij staat altijd voor mij klaar, heeft een drukke baan en daarom niet zoveel aandacht aan zijn interieur geeft. Ik vind dat hij daarom de make-over echt verdiend." Koen pakt uit met kleur, kleur en nog meer kleur! Koen gaat voor een hotellook en kiest voor een donkerblauw behang met een contrasterende kleur op de muur. Hij maakt met houten latjes in dezelfde kleur lijsten op de muur en hangt hierin een klok en twee kunstwerken. "De lijsten geeft de muur wat extra diepte en het zorgt ervoor op de muur beter uitkomen."

Bekijk de grafische prints collectie

Shop the look

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

 1. Qqj5eqa8zxhx large

Isabelle (35, Antwerpen)

Isabelle is gek op styling en heeft een neus voor bijzondere objecten "Interieur styling is mij met de paplepel ingegoten, mijn vader is fanatiek antiek verzamelaar, waardoor ik een liefde heb gecreëerd voor authenticiteit, duurzaamheid en mooie spullen." In de woning van Isabelle vind je vooral de Wabi Sabi woonstijl terug, waarbij ze juist hebben gekozen om de imperfectie van de woning te accepteren en juist te benadrukken.

 1. Aflevering 5 Thuisopdracht Isabelle Embargo 21nov 1

Vintage gallery wall

Voor de thuis opdracht gaat Isabelle aan de slag bij haar zus Elizabeth. "Ik weet heel goed wat haar stijl is, haar liefde voor authenticiteit, en daarom heb ik gekozen om bij bij mijn zus aan de slag te gaan." Isabelle gaat voor zachte tinten. Ze heeft er voor gekozen om een lambrisering met verf te maken. "Hierdoor creëer je meer ruimte en lengte in de woonkamer en je brengt sfeer en gezelligheid toe." Isabelle heeft ervoor gekozen om de vintage schilderijen die haar zus al had te combineren met de prints van Werk aan de Muur. Ze heeft hiervoor de app gebruikt om de werken virtueel op de muur geplaatst. "Ik heb twee werken gekozen die qua kleur en formaat perfect paste en samen met de bestaande lijstjes vormen ze een mooie nieuwe gallery wall."

Bekijk de vintage collectie

Vind je de vintage prints van de zus van stylist Isabelle ook zo leuk? Kijk dan eens naar de botanische prenten collectie. Hier vind je verschillende oude én nieuwe werken met bloemen en planten in de hoofdrol.

Shop the look

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

Oude Stadsraam (gezien bij interieurtalent gezocht met vtwonen)
van Heiko Kueverling

 • Ingelijst,
 • 40 x 60 cm ,
 • Met wit passe-partout (roomwit),
 • Naturel (hout)
Bekijk werk
 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

Oud Hollands stilleven (gezien bij interieurtalent gezocht met vtwonen)
van Affect Fotografie

 • Ingelijst,
 • 45 x 60 cm ,
 • Met wit passe-partout (roomwit),
 • Naturel (hout)
Bekijk werk

Schrijf je in voor onze tips!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Meld je aan en ontvang inspiratie en handige tips direct in je mailbox.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

In stijl van Koen

In stijl van Isabelle

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails