Marrakekech Mood small 2

Kunst bij Marrakech Mood van Eijerkamp

Voordegene die in Marrakech zijn geweest of voor degene die het wel kunnen inbeelden, maar het gevoel van de straatjes in Marrakech vertaald in je interieur, is precies de Marrakech Mood stijlstudio van Eijerkamp. Denk aan intense kleuren, handmade accessoires en een eclectische mix van traditionele en strakke meubels. Onze beeldmakers gaan ook graag op avontuur en hebben beelden gecreëerd als kers op de taart voor deze stijl. Ontdek onze kunsttips voor de Marrakech Mood stijl van Eijerkamp.

STIJLSTUDIO Marrakech Mood KENMERKEN Intens, eclectisch en werelds KLEURENPALET roze en aardse kleuren en kobalt blauw MATERIALEN behang, canvas, HD Metal en Art Frame KUNST IN STIJLSTUDIO 493417, 259665, 488716, 364575, 753899 en 608417.

  1. Afl 3 Amsterdam 023 copy

Een collage in stijl van vtwonen Stylist Marianne

In onze Colourful camel collectie ontdek je kunstwerken met een werelds karakter. Bijzondere vondsten, portretten en sferen van verre reizen vertaalt in een kunstwerk. Door kunstwerken te kiezen met roze en aardse kleuren en het felle kobalt blauw, breng je contrast in het verder harmonieuze palet van deze stijl. Met een collage kan je uitpakken en hoef je niet te kiezen tussen je favoriete werken, maar omdat het werken in 1 stijl zijn, blijft het wel een rustig geheel.

Bekijk de make-over

Kies voor kobalt blauw, de trendkleur van 2022

Een van de favoriete kleuren van 2022 van Eijerkamp is kobaltblauw. De kleur is zo veelzijdig dat hij steeds weer een ander effect heeft in huis. Met een kunstwerk in deze kleur, kan je een mooi accent geven aan de rest van je interieur. Het geeft contrast, een relaxte sfeer en je interieur een stoer randje.

Combineer behang en kunst

Wil je voor het echte Marokkaanse gevoel gaan? Combineer dan behang met een kunstwerk. Kies voor het behang een rustige basis met een typisch Marrokaans patroon. Hang vervolgens een kunstwerk op. Bang dat het te druk wordt? Juist niet! Het verrijkt elkaar, en het verbindt juist alle interieur elementen met elkaar. Laat je inspireren door deze voorbeelden.

  1. Utrecht HR 012 copy
  1. Flexa Werkaande Muur 142473 Blowende sadhu in Haridwar tijdens de Kumbh Mela in India Wout Kok One2expose Wout Kok copy
  1. Werkaande Muur 649248 Tribal woman Atelier Paint Ing2 copy

Shop the look