Maxvanderburg Jumbotron

Max ter Burg en zijn werk 'Het oude raadhuis'

Onze beeldmaker Max ter Brug is uitgeroepen tot kunstenaar van gemeente Rhenen 2021! Met het beeld 'Het oude raadhuis' heeft hij deze titel binnengesleept en is deze foto nu in steeds meer huiskamers te zien in zijn woonplaats.

  1. Max ter burg foto door erik helmers

Passie voor fotografie

Hij is gepassioneerd over het fotograferen van landschappen en stadsgezichten. "Ik loop graag in het ochtend- en avondlicht door de stad, op zoek naar speciale momenten. Ik houd van het spel van kleur. Het Oude Raadhuis lag er zo zonnig en uitnodigend bij, dat moest ik vastleggen met mijn camera.’

Extra complimenten van de juryleden

De Werkgroep Kunst van Cultuurplatform Rhenen – organisator van de tentoonstelling – had drie juryleden gekozen: Maike Woldring, directeur van Stadsmuseum Rhenen, Barth van Eeten (wethouder cultuur van Rhenen) en Jan Huibers, kunstkenner, galeriehouder en eigenaar van het vroegere Veilinghuis Veenendaal.

De drie juryleden zeggen over het werk: "Max ter Burgs werk viel op vanwege zijn uitnodigende karakter, en goede uitwerking van het thema." Ook de techniek van de jonge fotograaf kreeg complimenten van de jury. Het kunstwerk lijkt wel gemaakt in kleurig krijt of aquarel. Daarmee is het net of de kijker nog meer het gebouw ingezogen wordt." En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Het werk van Max ter Burg aan jouw muur? Bestel het werk in elk formaat en materiaal, passend bij jouw stijl, budget en interieur.

  1. Ander materiaal, of afmeting?

    Maak het werk zelf helemaal op maat!

Het oude raadhuis
van Max ter Burg Fotografie

  • Canvas,
  • 40 x 60 cm,
  • 2 cm dik,
  • Vervaagd
Bekijk werk

Lees het volledige artikel van Stadsmuseum Rhenen verder

Lees hier het volledige artikel

Uit de community

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails