Print op wisselbaar doek

Voor échte impact op beeld en akoestiek

  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Ook zeer grote maten mogelijk
  • Optioneel met geluiddempende panelen, voor verbetering van de akoestiek

Je bent op zoek naar een werk op groot formaat, of wil je akoestiek in je huis of kantoor verbeteren? Prints op wisselbaar doek zijn hiervoor de oplossing!


Prints op wisselbaar doek

Afdrukken op textiel, opgespannen in een aluminium frame

De werken worden geprint op flexibel doek. Het doek wordt voorzien van een rubberen rand. Het meegeleverde metalen frame schroef je vast aan de muur. De rubberen rand verdwijnt in het meegeleverde metalen frame (2,6 cm dik), hiermee span je het werk strak op.

Bestel een los doek en verander eenvoudig van sfeer. Bewaar het doek, en wissel na een tijdje weer terug. Zo simpel is het. Wissel binnen een paar minuten compleet van stijl! Verander je van stijl, of wil je een nieuwe actie onder de aandacht brengen? Geen probleem. Het leuke van de oplossing is dat het doek eenvoudig te wisselen is. Bestel enkel een nieuw doek en verander binnen een paar minuten compleet van uitstraling.
Ongelukje? Het doek reinig je gewoon in de wasmachine.

Prints op doek worden geleverd als zelfbouw pakket. Het frame zet je in elkaar met de meegeleverde inbussleutel. De accessoires om het frame aan de muur te schroeven worden ook meegeleverd.Pak akoestiek problemen aan!

Bestel geluidsabsorberende panelen mee

Bij je bestelling van een prachtig werk op doek, kan je geluidsabsorberende panelen meebestellen. Deze panelen plaats je achter het doek en nemen geluid op.

Het doek beschikt over zo goed als onzichtbare gaatjes waar het geluid doorheen kan. De panelen hebben uitstekende geluidsabsorberende waardes en zorgen dat het geluid niet weerkaatst maar opgenomen worden. Met een verbeterde akoestiek als gevolg.

De geluidsabsorberende panelen zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. Het materiaal geeft geen stofvorming, bevat geen chemische bindmiddelen en is vriendelijk voor de huid. Daarnaast is het niet giftig en 100% recyclebaar. Ook belangrijk vinden wij.

De panelen worden niet op maat geleverd, maar knip je eenvoudig met een schaar op maat.

Op locatie gemonteerd: Heb je twee linkerhanden, of geen tijd om het zelf te monteren? Geen probleem! Ons klusteam kan het geheel op locatie komen ophangen en monteren. Zo heb je er totaal geen omkijken naar. Vraag een offerte aan.

Mooie upgrade van de werkomgeving voor de medewerkers van CoNet Zaandam

Recensie door Marco Ootes, Eigenaar CoNet


6 redenen waarom je kiest voor een print op doek

Spreekt het wisselen je aan, of wil je de akoestiek aanpakken? Met een print op doek kan je alle kanten op. Daarom 6 redenen waarom je voor Werk aan de Muur kiest.

1. Kies uit onze grote collectie

We werken samen met honderden creatieven. Samen hebben we ervoor gezorgd dat je kan kiezen uit duizenden werken! Blader door onze rubrieken en vindt het onderwerp wat helemaal past bij jouw smaak en passie!

2. Wandvullende oplossingen

Als je echt een statement wil maken, kies je voor grote maten. We maken het print op doek tot 10 meter breed!

3. Verbeter de akoestiek

Niet huis of kantoor, en heb je last van galm en andere akoestische problemen? Bestel akoestisch verbeterend materiaal mee. Dit plaats je eenvoudig achter het doek. Lees meer over de akoestiek verbeteren in je kantoor of thuis.

4. Twee linkerhanden?

Ook als je zelf wat minder handig bent - of simpelweg geen tijd hebt - we helpen je graag. Ons klusteam komt bij je langs en gaat pas weg als het hangt. Vraag een offerte aan

5. Gratis verzending

Welke maat je ook besteld, we versturen hem gratis naar je toe. Natuurlijk verpakken we hem goed. En komt hij beschadigd aan? Neem contact met ons op, uiteraard zorgen we dat je een nieuwe krijgt!

6. Beoordeeld als 'Uitstekend'

Duizenden mensen gingen je voor. Én zijn super tevreden. Daarom zetten wel alles op alles om te zorgen dat jij er hetzelfde over denkt!