Vttv wvojh S15 E06 Dordrecht Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Dordrecht

De ondernemende Desidera en Dennis vinden 11 jaar geleden hun ideale starterswoning in Dordrecht via het tv-programma TV makelaar. Het huis heeft ontzettend veel potentie en gigantische tuin. Ieder jaar hebben ze wel iets eigenhandigs verbouwd; de aanbouw, opbouw, tuinhuis en zelf een zwembad! Het is nu na 11 jaar een fijne ruime gezinswoning. Desidera en Dennis komen er alleen achter dat door alle verbouwingen het interieur al die tijd heeft stilgestaan. Het huis verdient een royale en volwassen inrichting, en dat gaat stylist Eva regelen! Benieuwd hoe Eva dit voor elkaar heeft gekregen? Bekijk de make-over.

  1. Afl 6 Dordrecht 014

Kunst in de keuken

Desidera en Dennis hebben 11 jaar geleden de keuken aan de achterkant van het huis laten plaatsen, maar komen er nu toch achter dat dit niet de perfecte indelen is. Het is een donkere ruimte waar ze beide niet graag komen! Stylist Eva pakt dit aan en verplaatst de keuken naar de voorkant van het huis. Hierdoor oogt de ruimte direct al lichter! Eva kiest daarnaast voor verschillende werken uit de keuken collectie, die uiteraard perfect matchen met de keuken.

Bekijk de keuken collectie

  1. Afl 6 Dordrecht 005
  1. Afl 6 Dordrecht 008
  1. Afl 6 Dordrecht 013
  1. Afl 6 Dordrecht 040

Fanatiek schoonspringer

Boven de bank heeft Eva een werk gekozen met een zwembad erop. Dennis en zijn vader zijn fanatiek schoonspringers en dit wilde Eva terug laten komen in het interieur. Wanddecoratie is persoonlijk en hoe tof is het om jouw eigen hobby of favoriete sport aan de muur te hangen. Of je nu net als Dennis fan bent van schoonspringen of je een hele andere hobby hebt zoals sportvissen of zeilen: wij hebben werken in onze collectie die hierbij passen.

Bekijk de Sport en hobby collecties

  1. Afl 6 Dordrecht 045
  1. Afl 6 Dordrecht 039
  1. Afl 6 Dordrecht 043

Tip van Eva: "Wil je de ruimte boven jouw aanrechtblad in de keuken opvullen met kunst? Ga dan niet voor één werk maar kies voor meerdere werken in dezelfde stijl of van dezelfde beeldmaker."

  1. Afl 6 Dordrecht 015

Perfect voor in de keuken

Stylist Eva heeft voor de werken in de keuken gekozen voor het materiaal HD Metal in een glanzende uitstraling. Hierdoor krijgen de werken meer diepte. Bij het materiaal HD Metal worden de werken in het materiaal geprint doormiddel van een sublimatie. Hierdoor zit het werk echt in het materiaal en kun je het gerust afnemen met een vochtige (glasvezel) doek.

Ontdek het materiaal HD Metal

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.
  1. Royal Suite 4

Eijerkamp stijlstudio passend bij deze make-over

Houd jij van het overnachten in hotel en de comfort en luxe die het met zich meebrengt? Maak van je eigen slaapkamer je eigen Royal Suite! Kies voor een royale opstelling en rijke aankleding voor het Koninklijke gevoel. Ga voor glanzende materialen zoals HD Metal of acrylglas voor het luxe effect. Ontdek onze tips hoe je het perfecte kunstwerk kunt combineren in deze stijl.

Bekijk de stijlstudio Royal Suite

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails