Vttv wvojh S15 E10 Rhoon Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Rhoon

Vanwege gezinsuitbreiding hebben Wendy en Roeland hun karakteristieke Rotterdamse herenhuis ingeruild voor een drive-in nieuwbouwwoning op palen in Rhoon. Beiden zijn arts en hebben een bizar jaar achter de rug waarin ze extra veel in het ziekenhuis waren en weinig thuis. Tel daarbij op: een kersverse baby én een enorm smaakverschil, dat zorgt ervoor dat ze totaal niet verder komen. Ze willen graag het 'wauw gevoel' krijgen als ze thuis komen. Aan stylist Marianne de taak om dit voor elkaar te krijgen!

  1. WVOJH Afl 10 Rhoon 036 klein

Kunst met strakke lijnen

Roeland is dol op design, industrieel en strakke lijnen. Wendy houdt juist van pastel en organische vormen. Toch zit er iets in dit kunstwerk wat bij Wendy past, zij is namelijk gek op okergeel, en laten de lijnen in het werk nou net in die kleur zijn! Zo brengt Marianne de twee smaken bij elkaar met het modern abstracte werk van Studio Malabar. Ben jij ook gek op design? Ontdek onze selectie werken die perfect in een design huis passen!

Ontdek de woonstijl design

  1. Woonkamer Weer verliefd op je huis in Rhoon
  1. WVOJH Afl 10 Rhoon 028 klein
  1. Rhoon schilderij
  1. WVOJH Afl 10 Rhoon 059 klein

Baklijst in de Flexa Kleur van het Jaar

Het thema van de make-over is 'Winter meets Spring'. Het donkere van de winter beschrijft de stoere stijl van Roeland, terwijl Wendy de lente brengt met haar liefde voor pastel. Marianne pakt daarom in het hele huis uit met de Flexa Kleur van het Jaar: Bright Skies. Deze kleur is goed te combineren met zowel donkere, opvallende als andere pasteltinten. In de kunstwerken wil Marianne graag het kleurpalet laten terugkomen. Door de baklijst om het canvas in dezelfde kleur te schilderen als de wand, vloeit het kunstwerk mooi over in de muur.

Bekijk de Flexa Bright Skies collectie

  1. WVOJH Afl 10 Rhoon 063 klein
  1. WVOJH Afl 10 Rhoon 067 klein
  1. WVOJH Afl 10 Rhoon 054 klein

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Feestdagen tip: geef een kadobon!

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails