beeldmaker evenement van Werk aan de Muur

Terugblik Arty Talks

11 september 2022 was de eerste editie van Arty Talks in de koepel in Haarlem. Na vele voorbereidingsuren was het dan eindelijk zo ver. Het eerste evenement speciaal voor beeldmakers: een inspiratiedag waarop je op één dag heel veel andere makers kunt ontmoeten en inspirerende presentaties kunt volgen van experts!

  1. Werk aan de Muur beeldmakers die met elkaar netwerken

Meet the makers

Om 10 uur begon de dag met een kopje koffie. Er was tijd om andere makers met dezelfde interesses te leren kennen. Al snel volgde een informele opening door Jasper van der Meij en Stephanie Kuijstermans de hosts van deze dag!

  1. Jasper van der Meij host van Arty Talks
  1. Beeldmakers stellen vragen op Arty Talks 2022
  1. Lunch op Arty Talks 2022

“Al met al was het een fantastisch evenement. Een mooie afsluiter van de zomer ook.” - beeldmaker Marc Bijl schreef een toffe blog over Arty Talks. Bekijk de blog hier.

  1. Charlotte Meindersma en Laura Vink spreken op Arty Talks 2022

Experts aan het woord

Charlotte Meindersma

Charlotte is jurist en expert op het gebied van zorgeloos ondernemen en auteur van de bestseller ‘Echt ondernemen’. Ze zoomde in haar verhaal in op een aantal principes die belangrijk zijn om te ondernemen zonder stres waaronder wat betekent nu eigenlijk succes? Wanneer ben je succesvol?

Laura Vink

Laura Vink is fotografe en onderneemster via haar eigen platform Vink Academy helpt ze iedereen om de fotograaf in zichzelf te ontdekken. Laura vertelde een inspirerend en persoonlijk verhaal over hoe zij kijkt naar het begrip succes. Ze leerde in haar eigen ontwikkeling als fotograaf hoe ze voor zichzelf de voorwaarden kan scheppen om vanuit haar hart te fotograferen.

  1. De stand van de prijzenactie op Arty Talks 2022
  1. De borrel op Arty Talks 2022
  1. De koepel locatie van Arty Talks 2022
  1. Bas Meelker en Raisa Zwart spreken op Arty Talks 2022

Bas Meelker

De bekende landschapsfotograaf Bas Meelker vertelden ons alles over compositie! Aan de hand van al zijn prachtige foto’s en avontuurlijke verhalen kregen wij een kijkje achter de schermen.

Raisa Zwart

Last but not least! Fotografe en coach in online ondernemen: Raisa Zwart. Raisa heeft een strategie ontwikkeld om te verkopen via Print on demand platforms. In haar presentatie nam ze ons mee langs de basisprincipes van haar unieke strategie.

  1. Lieke en Annet van het Werk aan de Muur marketing team verkopen boeken op Arty Talks
  1. De bezoekers van Arty talks 2022 kijken naar presentaties
  1. Arty Talks 2022 in de koepel in Haarlem
  1. Stand met Materialen op Arty Talks 2022

De stands

Bij de stands was er de mogelijkheid om de materialen met eigen ogen te zien. Ons klantenservice team gaf uitleg over de materialen. Ook was er de mogelijkheid om ons tafelboek te bekijken en aan te schaffen. Bij de prijzenstand kon je meedoen aan een speciale weggeefactie! Er zijn in totaal 15 prijzen uitgedeeld op deze dag, waaronder een toffe fotocursus en een cursus om te meer te leren of er strategisch ondernemen!

Proost!

Deze dag werd afgesloten met een gezellige borrel om even lekker na te praten. Nieuwe inzichten en ideeën werden met elkaar gedeeld. Dit was een hele waardevolle dag!

Interviews, inspiratie & tips en tricks voor onze beeldmakers