2 Ooievaars op het ijs in de sneeuw

van Remco Van Daalen

- Werkcode: 250 048

Remco Van Daalen over 2 Ooievaars op het ijs in de sneeuw

Deze 2 Ooievaars stonden op een koude winterdag op het ijs van een dichtgevroren plas tijdens een hevige sneeuwbui.
2 Ooievaars op het ijs in de sneeuw vind je in de categorieën Fotografie, IJs, Ooievaar, Ooievaars, Regen, Remco van Daalen, Sneeuw, Vogels, Winter, Zwart-wit, bevroren en vogelfotografie.
Remco Van Daalen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Remco Van Daalen

Ik ben een gepassioneerd natuurfotograaf uit Zuid-Holland. Het genieten van de natuur komt voor mij altijd op de eerste plaats. Fotograferen is daarbij een erg leuke hobby die de mogelijkheid biedt unieke momenten vast te leggen en bij het zien van de foto's van na te genieten. Graag laat ik jullie mee genieten met de foto's die ik al gemaakt heb in de prachtige Nederlandse natuur! Heeft u werk van mij elders gezien, maar staat het hier niet op werkaandemuur, neem dan contact met mij op rvdaalenfotografie@gmail.com en dan kan ik het gewenste werk toevoegen. Voor meer informatie zie mijn website: rvdaalenfotografie.nl

Alle werken van Remco Van Daalen


Waarom je kiest voor 2 Ooievaars op het ijs in de sneeuw als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

2 Ooievaars op het ijs in de sneeuw van Remco Van Daalen

Koop de foto 2 Ooievaars op het ijs in de sneeuw van Remco Van Daalen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 250 048
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden