21 Grams Lighter

van Daniel Laan

- Werkcode: 440 055

Daniel Laan over 21 Grams Lighter

Etherische atmosfeer onder grimmige bergen in de Franse Alpen. Mont Blanc-massief, Chamonix, Frankrijk (2018)
21 Grams Lighter vind je in de categorieën Alpen, Bergen, Fantasie, Fotografie, Landschappen, Lichtval, Mist, Mont Blancmassief, Raw beauty, Verticaal, Wabi-Sabi, Wildernis (natuur) en Zon.
Daniel Laan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Daniel Laan

Daniel Laan is landschapsfotograaf, schrijver en cursusleider. Zijn onmiskenbare mystieke stijl van fotograferen en nabewerken zou regelrecht uit the Lord of the Rings kunnen komen. Hij won daarmee dan ook verscheidene prijzen en publicaties. Daniel geeft workshops in heel Europa, waarbij de focus ligt op een persoonlijk aanpak en het verwezenlijken van een eigen visie. Hij schrijft artikelen over fotografie voor onder andere Zoom.nl, Natuurfotografie Magazine, Fstoppers en Expert Photography.

Alle werken van Daniel Laan


Waarom je kiest voor 21 Grams Lighter als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

21 Grams Lighter van Daniel Laan

Koop de foto 21 Grams Lighter van Daniel Laan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 440 055
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
265,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden