A crowded world

van keanne van de Kreeke

- Werkcode: 193 172

keanne van de Kreeke over A crowded world

A crowded world is een werk dat tegelijk rust uitstraalt, eveneens de ewige drukte rondom. De verdeeldheid maar ook de balans.
A crowded world vind je in de categorieën Anders, Art, Blauw, Boomhut, Buiten, Contemporary, Cyaan, Digitale Kunst, Expressionisme, Feest, Groei, Groen, Huis, Illustraties, Kinderkamer, Kleuren, Koffie, Kunst, Lente, Liefde, Lucht, Luchtballon, Modern, Natuur en Weer, Nieuws, Oranje, Papier, Penseel, Rood, Samen, Schilderijen, Surrealisme, Tekeningen, Tuin, Urban / Street, Verf, Vis, Vissen, Vogels, Water, Woonstijl Romantisch, Zachte dag, Zeedieren, Zeeniveau, Zomer, bellen blazen, eigen kamer, nest, thee en vrolijk.
keanne van de Kreeke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door keanne van de Kreeke

Ik ben een Nederlandse illustratrice, woonde tot 1999 in Belgie, waarna ik naar Finland verhuisde samen met mijn Belgische echtgenoot. Nu ben ik ondertussen ook mama van 3 kinderen en zij inspireerde mij, als vrije kunstenaar, om deze meer toegepaste weg in te slaan. Ik illustreerde reeds tal van kinderboeken, vooral in Finland maar nu ook in Belgie. Verder illustreer ik kaarten, posters, reclamewerk en werk op maat (kinderkamers, muurschilderingen, illustraties bussen...). Verder ben ik gek op felle kleuren en allerlei kleine details...

Alle werken van keanne van de Kreeke


Waarom je kiest voor A crowded world als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

A crowded world van keanne van de Kreeke

Koop de illustratie A crowded world van keanne van de Kreeke op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193 172
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden