ABC-sea

van keanne van de Kreeke

- Werkcode: 189 811

keanne van de Kreeke over ABC-sea

Deze ABC poster brnegt je verbeelding op gang, bedenk je zelf nog een zee-letter?
ABC-sea vind je in de categorieën Abstract, Back to school, Buiten, Collage, Contemporary, Cyaan, Dieren, Expressionisme, Familie, Feest, Geboorte, Gedicht, Graphics, Groen, Illustraties, Kinderkamer, Kleuren, Kunst, Modern, Natuur en Weer, Nummer, Nummer 1-hits in Nederland 1980-1989, Oranje, Papier, Penseel, Regen, Rood, Schilderijen, Surrealisme, Tekeningen, Typografie, Verf, Verjaardag, Vis, Vissen, Water, Winter, Zachte dag, Zeedieren, Zeeniveau, Zomer, bellen blazen, drawing collage, eigen kamer en orgineel.
keanne van de Kreeke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door keanne van de Kreeke

Ik ben een Nederlandse illustratrice, woonde tot 1999 in Belgie, waarna ik naar Finland verhuisde samen met mijn Belgische echtgenoot. Nu ben ik ondertussen ook mama van 3 kinderen en zij inspireerde mij, als vrije kunstenaar, om deze meer toegepaste weg in te slaan. Ik illustreerde reeds tal van kinderboeken, vooral in Finland maar nu ook in Belgie. Verder illustreer ik kaarten, posters, reclamewerk en werk op maat (kinderkamers, muurschilderingen, illustraties bussen...). Verder ben ik gek op felle kleuren en allerlei kleine details...

Alle werken van keanne van de Kreeke


Waarom je kiest voor ABC-sea als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

ABC-sea van keanne van de Kreeke

Koop de illustratie ABC-sea van keanne van de Kreeke op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 189 811
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
136,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden