AMSTERDAM, MAKE IT, DON'T BREAK IT

AMSTERDAM, MAKE IT, DON'T BREAK IT van Marijke Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

AMSTERDAM, MAKE IT, DON'T BREAK IT van Marijke Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 256041
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Een compositie van portretten op een zinken ondergrond. Transparant op de achtergrond. De Amsterdamse Grachtengordel in het midden. Een beetje geplet, maar met een knipoog. Make it, don't break it. Het zink loopt door in de lijst. Zink, lekker ruw materiaal met boeiende details en dat in combinatie met fijne lijnen van de tekeningen. Genieten!
Ik combineer alles in een collage: foto's, tekeningen, schetsen, schilderijen, stukken aquarel, ruitjespapier, knipsels van naaipatronen, krantenknipsels, stukjes Franse tekst uit de bladen, enz. De collage maak ik al spittend door mijn door de jaren heen opgebouwde archief. De collage komt tot stand in fasen. Op de schildersezel, op de tekentafel, gefotografeerd en opnieuw in delen gesplitst. Herhaling van handelingen, het wegen van het resultaat, afstand nemen en een paar dagen niets ermee doen en dan doorwerken omdat het beeld zich ineens vormt en het werk als vanzelf onder je handen vandaan komt. Geinspireerd door Picasso, Matisse, Asger Jorn, Keith Haring.

Over Marijke Mulder

Marijke Mulder profielfotoIn de shop MY ARTIE WALL vind je werk van beeldmaker Marijke Mulder. Origineel werk met een luchtig karakter, met humor en met een duidelijk herkenbare signatuur. Deze collectie bestaat uit digitaal werk: bewerkte foto's van haar schilderijen en digitaal vervaardigde schilderijen en tekeningen en patronen. Marijke woont en werkt in Frankrijk. En dat zie je! Het heldere licht en de heldere kleuren zijn volop aanwezig in haar werk. Aan jou de keuze voor een bijzondere print. Kies daarvoor uit het ruime aanbod qua formaat en materiaal. Veel plezier ermee!

Alle werken