Facebook pixel
Aan zee

Aan zee van Peter Norden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Aan zee van Peter Norden thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 58089

Aan zee van Peter Norden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Aan zee van Peter Norden

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Digital Painting, Mixed Media, zee, branding, strand, golven, deze foto heb ik met de computer muis schilderde een donkere plaats, een gedeelte van een foto, dan werkte ik daar digitaal,

Over Peter Norden

Peter Norden profielfotoPeter North, geboren in Hamburg in 1940. Ik ben gekomen om de sculpturale vormen in het najaar. Met de computermuis, speelde ik een beetje aan het programma Paint en besefte dat ik goed kan ontspannen in het ontwerpen en schilderen van foto's met de vele verschillende manieren brengt veel vreugde voor mij op de computer. Na verloop van tijd, heeft een groter aantal beelden zo opgebouwd. Maak digitale kunst, computer kunst, Pixel Art, Digital Multi of simpel gezegd de beeldende kunst op de computer is het experimenteren en spannende manier de hedendaagse artistieke beelden te kopen. In de vele, dagelijkse vermenigvuldigen internet galeries kunt u de enorme ontwikkeling van deze nieuwe kunststroming die zich snel verspreidt, met zijn eindeloze artistieke mogelijkheden zie, denk ik, alleen waarnemen met bewondering. Ondanks de computer-technologie, dat ik de foto's in mijn hoofd, maar ontstaan ??en worden in plaats daarvan gemaakt met borstel en pen met de computermuis. Sommige van mijn beelden worden verwerkt als collages met foto's, mixed media, of verwerkte maar alleen foto's van verschillende lagen met elkaar. Op deze manier levert zeer interessante werken. De beelden kunnen worden op canvas. krijgen op aluminium, in acryl, binnen of poster. Zij krijgen de beelden in verschillende maten, zodat ze het geschikt is voor uw muur.

Alle werken