Abstract droog zand patroon in zwart wit

Abstract droog zand patroon in zwart wit van Lisette Rijkers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Abstract droog zand patroon in zwart wit van Lisette Rijkers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 786114
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Een stukje uitgedroogde grond op een plek waar momenteel een nieuwe weg wordt aangelegd. Rondom deze werkzaamheden zijn altijd wel interessante dingen te vinden maar het brengt ook enorm veel inspiratie voor het maken van bijzondere foto's. Zoals dus dit uitgedroogde stukje grond. Super om in zwart wit te zetten zodat de structuren en patronen nog mooier in beeld komen.

Dit werk wordt aangeboden door Lisette Rijkers

Lisette Rijkers profielfotoFotografie is mijn passie!
Een standaard zin, maar het is waar wat mij betreft. Bewust of onbewust ben ik altijd op zoek naar dingen om foto's van te maken. Herinneringen bestaan vaak uit foto's in mijn hoofd. In fotografie kan ik al mijn creativiteit kwijt en fotograferen geeft mij een enorm zen-gevoel: de rest van de wereld bestaat dan even niet.

Wat mij enorm uitdaagt, is het maken van foto's van voorwerpen die de meeste mensen niet zo fotogeniek vinden. Bijvoorbeeld allerlei (gebruiks-)voorwerpen die we allemaal in ons huis hebben. Al wordt iets als 'lelijk' of onbruikbaar bestempeld, ik probeer er altijd de schoonheid van in te zien. Niets wordt bij mij thuis zomaar weggegooid!
Heb ik een onderwerp gevonden en een idee in mijn hoofd dan vind ik het een enorme uitdaging om de belichting zo te krijgen dat er een bepaalde sfeer in de foto tevoorschijn komt. Als dat dan uiteindelijk gelukt is, geeft me dat een enorme kick.

De techniek waar ik graag gebruik van maak is meervoudige belichting: twee of drie foto's achter elkaar maken die de camera dan direct samenvoegt tot één nieuwe foto.
Het maken van zo'n foto vergt een goede voorbereiding en is een superleuk project om te doen.

Mijn foto's zijn wel bewerkt maar niet gemanipuleerd in een fotobewerkingsprogramma. Dit is een bewuste keuze.

Tot slot vind ik het heel erg leuk als ik andere mensen blij kan maken met mijn foto's!

Alle werken