Abstract, geothermisch landschap

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 270 723

Rietje Bulthuis over Abstract, geothermisch landschap

Abstract, geothermisch landschap. Dit kleurrijke landschap op het Noordereiland van Nieuw Zeeland biedt vele mogelijkheden tot abstraheren. Prachtige details die geïsoleerd een abstract schilderij worden. Zo ontstaat onbedoelde kunst.
Waimangu Volcanic Valley is een geothermisch gebied in de buurt van Rotorua.
Geel, oranje, blauw
Abstract, geothermisch landschap vind je in de categorieën Aardwarmte, Abstract, Blauw, Contemporary, Damp, Fotografie, Geel, Kleuren, Modern, Nieuw Zeeland, Noordereiland (Nieuw-Zeeland), Oceanië en Oranje.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Abstract, geothermisch landschap op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Abstract, geothermisch landschap van Rietje Bulthuis

Koop de foto Abstract, geothermisch landschap van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 270 723
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.