Abstract in Grijs

van Claudia Neubauer

- Werkcode: 360 781

Claudia Neubauer over Abstract in Grijs

Abstracte afbeelding in grijstinten in acryl op structuur, decoratieve, hedendaagse kunst, spateltechniek, foto's voor hotel, woonkamer en praktijk.
Abstract in Grijs vind je in de categorieën Abstracte schilderijen, Architectuur, Expressionisme, Grijs, Hotel, Kontraste, Modern, Schilderijen, Wandbild Wohnzimmer, Wit, Woonkamer, Zeitgenosse en Zwart-wit.
Claudia Neubauer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Claudia Neubauer

Ik schilder al meer dan 30 jaar en heb me de laatste jaren vooral toegelegd op experimentele en abstracte schilderkunst. Ik hou ervan om met kleuren te spelen, te experimenteren met verschillende technieken. Ik leg me niet vast aan een techniek en mijn kleurkeuze wordt bepaald door mijn gemoedstoestand. Door middel van olieverf en aquarelverf kwam ik tot het schilderen met acrylverf. Sinds 1986 heb ik regelmatig deelgenomen aan kunsttentoonstellingen en had ik veel solotentoonstellingen. De laatste grote tentoonstelling die ik had was in het St. Josef Ziekenhuis in Regensburg.
Meer op mijn homepage: https://www.neubauerart.de en op Facebook

Ik zou erg blij zijn met foto's van klanten en feedback.

Alle werken van Claudia Neubauer


Waarom je kiest voor Abstract in Grijs op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Abstract in Grijs van Claudia Neubauer

Koop dit schilderij Abstract in Grijs van Claudia Neubauer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 360 781
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden