Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 7 uur geldig!

Abstracte cirkels Kunstschilderij door Jan Keteleer

van Jan Keteleer

- Werkcode: 968 783

Jan Keteleer over Abstracte cirkels Kunstschilderij door Jan Keteleer

Dit abstracte cirkelkunstschilderij van Jan Keteleer is een meesterwerk van moderne kunst. De kunstenaar had grote moeite met het schilderen van het menselijk lichaam. Daarom reduceerde hij het menselijk lichaam tot een verzameling vormen en gebruikte die in verschillende contexten. Zijn stijl van abstract schilderen heeft sindsdien vele kunstenaars beïnvloed. Hier zijn enkele redenen waarom het zo'n populair werk is. Dit kunstwerk van Jan Keteleer is een meesterwerk.

In zijn vroege schilderijen werd Jan Keteleer geïnspireerd door een scène waarin vrouwen aan het graven waren in een rijstveld. Hij voelde zich aangetrokken tot de aardse vrouwelijkheid van de vrouwen, hun gevoel van verlangen, en hun kracht om zich uit te drukken. De beelden die hij voor dit schilderij verzamelde waren van gravende boeren in Nederland, waar water beschikbaar is voor de boeren. Daarom schilderde hij met zijn penseel een soortgelijk tafereel met natte verf.

Hoewel de werken van Jan Keteleer een flair hebben waardoor ze zich onderscheiden van de werken van andere kunstenaars, kunnen ze de toets der vergelijking niet doorstaan. Ze kunnen slechts beschouwd worden als derderangs Ab-Ex afleidingen. Toch worden ze beschouwd als een meesterwerk in de geschiedenis van de moderne kunst. Dit werk van abstracte kunst is een meesterwerk in zijn eigen recht.
U mag het niet missen!
Abstracte cirkels Kunstschilderij door Jan Keteleer vind je in de categorieën Abstract, Abstracte schilderijen, Cirkel, Expressionisme, Schilderijen, Touch of Blue en Vierkant (meetkunde).
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Abstracte cirkels Kunstschilderij door Jan Keteleer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Abstracte cirkels Kunstschilderij door Jan Keteleer van Jan Keteleer

Koop dit schilderij Abstracte cirkels Kunstschilderij door Jan Keteleer van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 968 783

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181,-162,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.