Academietoren Groningen in de Winter

van Frenk Volt

- Werkcode: 177 710

Frenk Volt over Academietoren Groningen in de Winter

Winters uitzicht vanaf de Martinitoren op de Academietoren van de Rijksuniversiteit Groningen. Op de achtergrond suikerfabriek Vierverlaten en de watertoren aan de Hofstede de Grootkade.
Academietoren Groningen in de Winter vind je in de categorieën Architectuur, Binnenstad (Groningen), Contemporary, Fotografie, Groningen, Kerken, Nederland, Panoramafotografie, Sfeer (gevoel), Sneeuw, Stedelijke landschappen, Steden, Suikerfabriek, Vierverlaten, Watertoren (Groningen Hofstede de Grootkade), Winter en Zonsondergang.
Frenk Volt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frenk Volt

Gefocust op het maken van bijzondere Stadsgezichten en Landschappen. Daarnaast op zoek naar nieuwe perspectieven met een drone. Mijn fotowerk volgen of heb je vragen/suggesties? Check de linkjes bij mijn profiel of stuur een mailtje naar frenk@volt.pics.

Alle werken van Frenk Volt


Waarom je kiest voor Academietoren Groningen in de Winter als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Academietoren Groningen in de Winter van Frenk Volt

Koop de foto Academietoren Groningen in de Winter van Frenk Volt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 177 710
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden