Aduarderzijl vanuit de Lucht

van Frenk Volt

- Werkcode: 250 505

Frenk Volt over Aduarderzijl vanuit de Lucht

Uitzicht vanuit de lucht op Aduarderzijl in de provincie Groningen. Hier komen het Aduarderdiep en het Reitdiep samen en staat de monumentale Kokersluis. Deze foto is genomen met een DJI Phantom 3 Professional drone.
Aduarderzijl vanuit de Lucht vind je in de categorieën Aduarderdiep, Aduarderzijl, Contemporary, Drone, Fotografie, Groningen (provincie), Landschappen, Luchtfotografie, Modern, Nederland, Onbemand luchtvaartuig, Reitdiep (diep) en Winsum (gemeente).
Frenk Volt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frenk Volt

Gefocust op het maken van bijzondere Stadsgezichten en Landschappen. Daarnaast op zoek naar nieuwe perspectieven met een drone. Mijn fotowerk volgen of heb je vragen/suggesties? Check de linkjes bij mijn profiel of stuur een mailtje naar frenk@volt.pics.

Alle werken van Frenk Volt


Waarom je kiest voor Aduarderzijl vanuit de Lucht als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Aduarderzijl vanuit de Lucht van Frenk Volt

Koop de foto Aduarderzijl vanuit de Lucht van Frenk Volt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 250 505
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden