Alcatraz island 13

van Karen Boer-Gijsman

- Werkcode: 219 621

Karen Boer-Gijsman over Alcatraz island 13

Alcatraz island, America, San Francisco, The Rock, Island, Prison, Jail, Gevangenis, Gefängnis, Eiland, Insel, île, concrete, blue sky.
Alcatraz island 13 vind je in de categorieën Alcatraz, Beton, Blue Sky, Eiland, Fotografie, Gevangenis, Meeuwen, Noord Amerika, Picture, San Francisco en Urban / Street.
Karen Boer-Gijsman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karen Boer-Gijsman

Mijn naam is Karen Gijsman,Ik ben in 2001 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Sittard, waar ik de opleidingsrichting Publiciteit en Fotografie volgde. Na mijn afstuderen ben ik binnen twee maanden aan het werk gegaan als kinderfotograaf. Dit heb ik tot en met einde 2008 met heel veel plezier gedaan. Al die tijd was het eigen ondernemerschap een droom van mij die ik in begin 2009 heb verwezenlijkt. Op fotografisch gebied ligt mijn hart bij het werken met mensen. In mijn ogen is er niks mooiers dan een eerlijke lach van een kind, een trotse vader en/ of moeder, die lieve vertrouwde lach van opa of oma, of de meest stralende bruid. Een foto is iets heel persoonlijks en dat wil ik ook uit mijn foto's laten blijken. Iedereen heeft zijn eigen wensen en ideeën waar ik graag in mee denk en deel van uitmaak.

Alle werken van Karen Boer-Gijsman


Waarom je kiest voor Alcatraz island 13 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Alcatraz island 13 van Karen Boer-Gijsman

Koop de foto Alcatraz island 13 van Karen Boer-Gijsman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 219 621
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.