Alfa Romeo 158 Alfetta

Alfa Romeo 158 Alfetta van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Alfa Romeo 158 Alfetta

van Jan Keteleer

Alfa Romeo 158 Alfetta van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 605966
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152 gratis verzending!

Omschrijving

De Alfa Romeo 158 Alfetta is een legendarische racewagen uit de jaren vijftig. Met deze Alfa Romeo Alfetta heeft de Italiaanse autofabrikant Alfa Romeo naam gemaakt op het racecircuit.
Hier ziet u een schilderij van deze Alfa Romeo in zijaanzicht.

Dit schilderij van de Alfa Romeo 158 Alfetta kan zeer groot worden afgedrukt op verschillende materialen. Het werk heeft een panoramische verhouding en is zeer geschikt om in een werkruimte, showroom of gewoon thuis een detail toe te voegen dat indruk maakt op uw bezoekers.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken