Almost Xmas in Amsterdam

van Peter Bartelings

- Werkcode: 334 193

Peter Bartelings over Almost Xmas in Amsterdam

In de decembermaand is Amsterdam prachtig versierd met allerlei sierverlichting. Op dit beeld is de rivier de Amstel te zien met de beroemde Magere brug op de achtergrond. Op de voorgrond een woonboot met een met lichtjes versierde kerstboom op het dek.
Almost Xmas in Amsterdam vind je in de categorieën Amstel, Amsterdam, Fotografie, Grachtenpand, Kerst, Magere Brug, Nachtfotografie en Woonboot.
Peter Bartelings profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Peter Bartelings

Over de beeldmaker: als geboren en getogen Amsterdammer voelt Peter Bartelings zich nauw verbonden met de stad Amsterdam. In de loop der jaren heeft hij iconische werken gemaakt die veel worden verkocht. In tal van Europese landen prijkt zijn werk aan muren van huizen en kantoren.

Alle werken van Peter Bartelings


Waarom je kiest voor Almost Xmas in Amsterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Almost Xmas in Amsterdam van Peter Bartelings

Koop de foto Almost Xmas in Amsterdam van Peter Bartelings op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 334 193
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
138,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden