Amersfoort 7

van John Ouwens

- Werkcode: 315 117

John Ouwens over Amersfoort 7

Amersfoort ligt op een vlakke plaats in de vallei van de Eem aan de rand en ten oosten van de Utrechtse Heuvelrug.
De stad heeft een middeleeuwse kern met grachten en wallen.
De grachten werden behouden, maar de wallen werd voor een deel in de 19e eeuw afgebroken en vervangen door een park, singels en rondwegen.
De Koppelpoort is een stadspoort in Amersfoort.
De poort bevindt zich aan de noordwestkant van de binnenstad, waar het grachtenstelsel - gevoed door de Heiligenbergerbeek vanaf de zuidelijke waterpoort Monnikendam - de binnenstad verlaat en zich samenvoegt met de Flierbeeksingel - het oostelijk restant van buitenste grachtengordel.
Amersfoort 7 vind je in de categorieën Amersfoort, Fotografie, Gracht, Singel, Stadspoort, Stedelijke landschappen en Utrecht (provincie).
John Ouwens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door John Ouwens

Hoi, ik ben John Ouwens. Eind jaren zestig ben ik in het Rotterdamse geboren en na enige omzwervingen ben ik sinds 2020 beland in Kinderdijk, een heerlijk dorp in de Alblasserwaard, bekend de molens en het uitgestrekte polderlandschap. Ongeveer 30 jaar geleden kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera, de periode van regelmatig met knikkende knieën met je volgeschoten rolletje naar de ontwikkelcentrale gaan, om te kijken welke resultaten er weer waren geschoten (om vervolgens toch wel weer trots te zijn op het resultaat). Ongeveer 7,5 jaar later heb ik de camera om diverse redenen weggedaan, maar het bleef altijd wel kriebelen...Rond 2000 heb ik weer een camera aangeschaft, een digitale, niet te duur, om te kijken of het echt nog zo leuk zou zijn. En inderdaad ben ik nog steeds erg enthousiast en leergierig. Door er veel over te lezen, workshops te volgen, maar vooral door het veel te doen, ben ik een echte autodidact, zoals men dat noemt. Een amateurfotograaf, die niet snel tevreden is over zijn eigen werk en altijd wel kritisch is.

Alle werken van John Ouwens


Waarom je kiest voor Amersfoort 7 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Amersfoort 7 van John Ouwens

Koop de foto Amersfoort 7 van John Ouwens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 315 117
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden