Amsterdam 9 straatjes

van Orhan Sahin

- Werkcode: 186 847

Orhan Sahin over Amsterdam 9 straatjes

Doorkijk in de 9 straatjes buurt in Amsterdam tijdens het vallen van de avond.
Amsterdam 9 straatjes vind je in de categorieën Amsterdam, Binnenstad van Amsterdam, Contemporary, Digitale Kunst, Expressionisme, Gracht, Graphics, Modern, Nederland, Tekeningen, canals, sight] en sightseeing.
Orhan Sahin profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Orhan Sahin

Even kennismaken..."Mijn naam is Orhan Sahin, geboren in Kampen en 45 lentes jong. Ik ben gediplomeerd vakfotograaf. Na mijn HBO opleiding Personeel en Arbeid in Groningen heb ik lange tijd gewerkt als recruiter/arbeidsbemiddelaar in de regio Amsterdam. Maar ik ontdekte gaande weg dat mijn passie in het vak van beroepsfotograaf ligt. Ik voltooide mijn fotografieopleiding aan de Fotovakschool te Amsterdam en werk nu al geruime tijd als fotograaf vanuit Amstelveen".

Alle werken van Orhan Sahin


Waarom je kiest voor Amsterdam 9 straatjes als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Amsterdam 9 straatjes van Orhan Sahin

Koop dit digital art werk Amsterdam 9 straatjes van Orhan Sahin als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 186 847
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden