Amsterdam by night

van Simone Meijer

- Werkcode: 80597

Simone Meijer over Amsterdam by night

Tijdens de Illuminade van 2013 struinde ik door Amsterdam. De foto is genomen vanaf een rustige plek was de drukte van het centrum prettig waar te nemen.
Amsterdam by night vind je in de categorieën Amsterdam, Fotografie, Nachtfotografie, Nicolaaskerk, Steden, Verlichting, Water en weerschijning.
Simone Meijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Simone Meijer

Fotograferen is een heerlijke hobby. Ik ben helemaal in mijn element als ik met mijn camera op pad ga. Dat is in Nederland meestal in de vrije natuur, maar een rondje door de stad, bijvoorbeeld Den Haag, komt ook voor. Mijn camera gaat ook altijd mee op reis. Andere natuur en cultuur boeien mij enorm. Meer foto's zijn te zien op https://www.simonemeijer.nl. Ziet u hier een foto voor aan uw muur die niet in mijn shop staat? Neem even contact met mij op: info@simonemeijer.nl

Alle werken van Simone Meijer


Waarom je kiest voor Amsterdam by night op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Amsterdam by night van Simone Meijer

Koop de foto Amsterdam by night van Simone Meijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 80597
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.