Amsterdam lichtsnelheid

Amsterdam lichtsnelheid van Pieter Struiksma

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Amsterdam lichtsnelheid van Pieter Struiksma

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 260737
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
88 gratis verzending!

Omschrijving

Met zijn doolhof van elkaar kruisende grachten, is het geen wonder dat Amsterdam zo veel pittoreske bruggetjes heeft toegevoegd aan zijn mooie stadsbeeld. Met meer dan 1.200 bruggen, waarvan velen een eigen verhaal vertellen. Sommige zijn historisch (de oudste is uit 1648), sommige zijn romantisch en een aantal zijn ontzagwekkende staaltjes van techniek.
Volg me op Facebook: www.facebook.com/pieter.struiksma
? Geniet van je dag! ?

Over Pieter Struiksma

Pieter Struiksma profielfotoPieter Struiksma (1967) is een gepassioneerd fotograaf woonachtig in Wormer. Hij is veelzijdig , en heeft zichzelf de kneepjes van het vak aangeleerd. Hij vindt het vooral heel leuk (interessant en uitdagend) om onder moeilijke omstandigheden toch pakkende foto?s te creëren die de ogen prikkelen. Inmiddels heeft hij zich gespecialiseerd in landschaps-, avond-, macro- en portretfotografie.

Fotografie is voor Pieter de kunst van het observeren, iets unieks en interessants te vinden in een vaak gewone omgeving. Daarbij vindt hij kennis en vaardigheden belangrijk om zijn beelden tot in hun volle glorie te laten ontstaan via de spiegelreflexcamera en de nabewerking in Photoshop. Zaken als een goede voorbereiding, inleving in het onderwerp, geduld en opdoen van genoeg inspiratie staan ook aan de basis. Daarnaast is de hoeveelheid en kwaliteit van het licht volgens hem van doorslaggevende waarde voor een geslaagd beeld. Alle aspecten van licht en belichting krijgen dan ook zijn aandacht tijdens het fotograferen. Hij maakt daarbij gebruik van natuurlijk licht en/of flitslicht. Ook blijft hij constant streven naar meer kennis en meer inspiratie om een nog betere fotograaf te worden.

Alle werken