Another world

van Bob Daalder

- Werkcode: 308 472

Bob Daalder over Another world

"If we find ourselves with a desire that nothing in this world can satisfy, the most probable explanation is that we were made for another world."
- C.S. Lewis
Another world vind je in de categorieën Alleen op de wereld, Bokeh, Fotografie, Icarusblauwtje, Insecten, Leegte, Leven, Lichtval, Modern, Rust, Vlinders, Woonstijl Romantisch en Zen.
Bob Daalder profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bob Daalder

Ongeveer 12 jaar geleden heb ik fotografie ontdekt. Het begon allemaal vrij onschuldig maar tegenwoordig is het onderdeel van mijn dagelijkse ding. Mijn voorkeur gaat heel nadrukkelijk uit naar de natuur en dan met name de natuur dichtbij. Met andere woorden, ik ben een liefhebber van macro en close-up fotografie. Verder kenmerkt mijn werk zich door een bepaalde zachtheid en het bewust gebruik van licht. Ik nodig je uit op je gemak mijn verschillende albums te bekijken. Veel plezier!

Alle werken van Bob Daalder


Meer weten over Bob Daalder?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Another world als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Another world van Bob Daalder

Koop de foto Another world van Bob Daalder op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 308 472
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden