Aquarel van de Franse kust Normandië

van Rob van der Teen

- Werkcode: 328 699

Rob van der Teen over Aquarel van de Franse kust Normandië

Normandië is de perfecte bestemming voor een strandvakantie in Frankrijk. Deze streek in het noorden van het land is vlot te bereiken met de auto en heeft een lange kustlijn met prachtige stranden. De Normandische kust heeft voor elk wat wils. Je kan wandelen in de schaduw van grillige kliffen, struinen op de boulevards van charmante badplaats of gewoon je handdoek uitspreiden en genieten van de zon. Als je de Normandische kustlijn verkent, zal je vaak in de verleiding komen om de auto aan de kant te zetten. De Normandische kust is mooi over de hele lijn.
Aquarel van de Franse kust Normandië vind je in de categorieën Aquarel, Fotografie, Frankrijk, Normandië, Schilderijen, Strandcabine, Stranden en Zand.
Rob van der Teen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rob van der Teen

Nadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Alle werken van Rob van der Teen


Waarom je kiest voor Aquarel van de Franse kust Normandië als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Aquarel van de Franse kust Normandië van Rob van der Teen

Koop de foto Aquarel van de Franse kust Normandië van Rob van der Teen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328 699
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden