Aquarel van de Franse kust Normandië

Aquarel van de Franse kust Normandië van Rob van der Teen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Aquarel van de Franse kust Normandië

van Rob van der Teen

Aquarel van de Franse kust Normandië van Rob van der Teen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328699
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Normandië is de perfecte bestemming voor een strandvakantie in Frankrijk. Deze streek in het noorden van het land is vlot te bereiken met de auto en heeft een lange kustlijn met prachtige stranden. De Normandische kust heeft voor elk wat wils. Je kan wandelen in de schaduw van grillige kliffen, struinen op de boulevards van charmante badplaats of gewoon je handdoek uitspreiden en genieten van de zon. Als je de Normandische kustlijn verkent, zal je vaak in de verleiding komen om de auto aan de kant te zetten. De Normandische kust is mooi over de hele lijn.

Dit werk wordt aangeboden door Rob van der Teen

Rob van der Teen profielfotoNadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Alle werken