Architectonische brug

van Mark Bolijn

- Werkcode: 678816

Mark Bolijn over Architectonische brug

Architectonische zwart-witfoto van een brug over de Dieze in Den Bosch, Noord-Brabant. Een deel van de brug is voor het wegverkeer; het andere deel is voor het treinverkeer.
De lange sluitertijd geeft een zachte lucht en een enorm spiegelend wateroppervlak, waardoor de fraaie lijnen van het bouwwerk goed worden benadrukt.
Mark Bolijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Bolijn

Natuurfotografie en reisfotografie. Twee vormen van fotografie die mij enorm aanspreken. Beiden zijn trouwens geweldig goed te combineren!
Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar de soms wat onbekendere, maar speciale plekken die uniek en kenmerkend zijn voor een dorp of stad. Een authentiek smal straatje, een statig pand of een pittoresk pleintje, gefotografeerd met verschillende omstandigheden in weer en licht, wat krachtige foto's oplevert.
Ook het weer en de belichting probeer ik duidelijk naar voren te laten komen in landschapsfoto's. Lange belichtingstijden voor een dromerige sfeer of mooie wolken voor een dynamisch panorama, leveren hiermee ook krachtige foto's op.
Zo ben ik altijd op reis door natuur en cultuur!

Alle werken van Mark Bolijn


Waarom je kiest voor Architectonische brug op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Architectonische brug van Mark Bolijn

Koop de foto Architectonische brug van Mark Bolijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 678816
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.