Architectuur in Utrecht: De Inktpot in Utrecht

van De Utrechtse Grachten

- Werkcode: 191 490

De Utrechtse Grachten over Architectuur in Utrecht: De Inktpot in Utrecht

De Inktpot in Utrecht was een van de NS gebouwen in Utrecht en staat aan het Moreelsepark. Inmiddels is Prorail de eigenaar. Het is het gebouw met de meeste bakstenen in Nederland. In 2021 was het 100 jarig jubileum van dit gebouw dat onder leiding van Geirge van Heukelom gebouwd werd. Het gebouw heeft een Stalinistische uitstraling.
Architectuur in Utrecht: De Inktpot in Utrecht vind je in de categorieën Architectuur, Architectuurfotografie, Bakstenen, Fotografie, George van Heukelom (architect), Inktpot, Moreelsepark, Nederlandse Spoorwegen, Urban / Street, Utrecht, Zwart-wit en andré blom.
De Utrechtse Grachten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door De Utrechtse Grachten

Bezoek ook mijn winkel annex galerie aan de Twijnstraat 53 in Utrecht. Je kunt daar een deel van mijn werk bekijken en kopen. Ook vind je daar de enorme collectie luxe onderzetters met mijn stadsfoto's en ansichtkaarten, verjaardagskalenders en meer. Voor openingstijden check: https://www.deutrechtsegrachten.nl/

Alle werken van De Utrechtse Grachten


Waarom je kiest voor Architectuur in Utrecht: De Inktpot in Utrecht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Architectuur in Utrecht: De Inktpot in Utrecht van De Utrechtse Grachten

Koop de foto Architectuur in Utrecht: De Inktpot in Utrecht van De Utrechtse Grachten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 191 490
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
154,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden