Arise in the morning

van Bob Daalder

- Werkcode: 399 279

Bob Daalder over Arise in the morning

"When you arise in the morning, think of what a precious privilege it is to be alive - to breathe, to think, to enjoy, to love."
- Marcus Aurelius

Deze is gemaakt tijdens een trip naar Texel in 2018. Rond 4:30 stonden we, Machteld, Danny, Michel en ik, in het veld. Fijne herinnering die schreeuwt om een update.
Arise in the morning vind je in de categorieën Alleen op de wereld, Bokeh, Bruin, Druppels, Fotografie, Gevoel, Lichtval, Ochtend, Vlinders, Woonstijl Romantisch, Zomer en Zonsopkomst.
Bob Daalder profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bob Daalder

Ongeveer 12 jaar geleden heb ik fotografie ontdekt. Het begon allemaal vrij onschuldig maar tegenwoordig is het onderdeel van mijn dagelijkse ding. Mijn voorkeur gaat heel nadrukkelijk uit naar de natuur en dan met name de natuur dichtbij. Met andere woorden, ik ben een liefhebber van macro en close-up fotografie. Verder kenmerkt mijn werk zich door een bepaalde zachtheid en het bewust gebruik van licht. Ik nodig je uit op je gemak mijn verschillende albums te bekijken. Veel plezier!

Alle werken van Bob Daalder


Meer weten over Bob Daalder?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Arise in the morning als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Arise in the morning van Bob Daalder

Koop de foto Arise in the morning van Bob Daalder op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 399 279
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden