Artisjok Close Up

Artisjok Close Up van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Artisjok Close Up van Jean-Paul Wagemakers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 69332

Artisjok Close Up van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 gratis verzending!
Artisjok Close Up van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In Nederland komen we 'm eigenlijk weinig tegen: De Artisjok. Dwalend door het achterland van Bretagne in Frankrijk, stuiten we achter een boerderij op een veld vol wonderbaarlijk mooi groeiende planten. Dit blijkt de artisjok te zijn, die ik tot voor kort vooral kende van "artisjok hart uit blik". Brutaal stappen we fotograferend rond in dit veld, totdat de boerin ons met een Frans temperament boos tot de orde roept. Onze verklaring tempert haar woede en wanneer we voor een stevige prijs een doos vol met artisjokken kopen, is de vriendelijkheid compleet. 's Avonds pruttelen de artisjokken lange tijd in de pan, waarna we de vlezige bladen smaakvol kunnen schoon happen. Een smakelijke ervaring rijker!

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken