Artisjok van dichtbij

van Ronald Smits

- Werkcode: 811 559

Ronald Smits over Artisjok van dichtbij

De artisjok (Cynara scolymus) is een plant uit de composietenfamilie (Asteraceae) en komt uit het Middellandse Zeegebied. De vlezige schutbladeren van het bloemhoofdje worden als groente gegeten. Voor de teelt worden stekelloze planten gebruikt, die vegetatief vermeerderd worden. Lijkt veel op een distel.
Artisjok van dichtbij vind je in de categorieën Artisjok, Bloemen & Planten, Fotografie, Groen, Kardoen, Paars, Wachtkamer, Zomer en bloeiend.
Ronald Smits profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ronald Smits

Het liefst fotografeer ik dieren, bloemen en landschappen. Je vindt me met mijn camera dan ook vaak in de polder, het bos en aan het strand. Top als een van mijn beelden jou ook raakt en bij je aan de muur komt te hangen!

Alle werken van Ronald Smits


Waarom je kiest voor Artisjok van dichtbij als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Artisjok van dichtbij van Ronald Smits

Koop de foto Artisjok van dichtbij van Ronald Smits op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 811 559
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.