As Prayers Are Over

As Prayers Are Over van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 35593

As Prayers Are Over van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 gratis verzending!
As Prayers Are Over van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Nepal, Kathmandu. De machtige Swayambhunath stupa torent boven de stad uit. Herkenbaar door de witte koepel met goudkleurige punt, die van veraf te zien is. Honderden kleurrijke gebedsvlaggen vermenigvuldigen de gebeden, op het ritme van de wind, onder toeziend oog van Boedha. Zijn ogen zijn in alle richtingen geschilderd op de stupa. Het is een lange klim naar boven, langs de vele grijpgrage apen. Vandaar dat de stupa ook wel de Monkey Temple wordt genoemd. Maar de aanblik en het uitzicht vanaf de stupa zijn dit meer dan waard! Tijdens één van mijn bezoeken trof ik de gebedsvlaggen eens niet netjes gerangschikt aan de lijnen aan, maar als een kleurrijke kluwen achter de gebedsmolens.

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken