Aston Martin Vantage 1977

Aston Martin Vantage 1977 van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Aston Martin Vantage 1977

van Jan Keteleer

Aston Martin Vantage 1977 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 605979
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 gratis verzending!

Omschrijving

De Aston Martin Vantage straalt klasse uit. In de jaren zeventig was er duidelijk behoefte aan nog een stijlvol model dat Brits slijm uitstraalde. Met deze Aston Martin Vantage heeft Aston Martin Vantage die taak meer dan waargemaakt.

Dit schilderij van de Aston Martin Vantage kan zeer groot worden afgedrukt op diverse materialen. Het werk heeft een panoramische verhouding en is zeer geschikt om een detail toe te voegen dat indruk maakt op uw bezoekers in een werkruimte, showroom of gewoon thuis.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken