Auto in de grond

Auto in de grond van AJ Zuidema

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Auto in de grond van AJ Zuidema

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 346843
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
122 gratis verzending!

Omschrijving

Een auto in het zand. Hier mogen jonge kunstenaars zich op uitleven mrt graffiti.

Over AJ Zuidema

AJ Zuidema profielfotoMijn naam is Angelique en ik woon in het Drentse dorp Klijndijk. En Drenthe is ook waar het allemaal begon voor mij met het maken van foto’s. In 1995 kreeg ik mijn eerste camera, maar het was 15 jaar geleden dat ik echt begon met het maken van foto’s. En dat begon met het vastleggen van agrarische werkzaamheden en de prachtige natuur daaromheen. Waarschijnlijk komt de interesse hiervoor bij mijn opa vandaan, hij was boer en legde ook alles vast. Ook mijn vader legde altijd alles vast. Waar zij dat deden met de videocamera heb ik de fotocamera opgepakt en tot op de dag van vandaag maak ik nog steeds foto’s van trekkers die druk bezig zijn op het land.

Ondanks dat het fotograferen van agrarische werkzaamheden nooit gaat vervelen besloot ik vijf jaar geleden toch om mijn horizon te verbreden. Ik begon met het maken van familiefoto’s. Waarin ik mij op een zeker moment heb verdiept in de baby- en kinderfotografie. Het fotograferen van mensen is iedere keer weer anders en dat maakt het voor mij als fotografe ook zo leuk. Het is iedere keer weer een nieuwe uitdaging! Een van mijn favorieten dingen is geboortefotografie. De emotie van een kersverse moeder is een van de mooiste dingen die je kunt vastleggen.

In de jaren heb ik me op steeds met vlakken van de fotografie ontwikkeld. Ook door bezig te zijn met andere vormen, zo ga ik bijvoorbeeld ook graag op pad voor nachtfotografie of het vastleggen van onweer en natuur.

Alle werken