Avondstemming Noord Noorwegen

van Adelheid Smitt

- Werkcode: 347 169

Adelheid Smitt over Avondstemming Noord Noorwegen

De foto is gemaakt in noord Noorwegen, vlakbij de stad Tromsø. Het is hartje winter en de zon is al om 1400 uur ondergegaan. Daarna beginnen de Bergen in het avondlicht te gloeien. Dit komt door de reflectie van o.a. sneeuwkristallen in de lucht. Dit geeft de zeer bijzondere kleur en sfeer aan dit uitzicht.
Avondstemming Noord Noorwegen vind je in de categorieën Fjord, Fotografie, Kust, Landschappen, Long exposure photography, Noorwegen, Scandinavië, Sneeuw, Steiger (haven), Tromsø, Winter en Zonsondergang.
Adelheid Smitt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Adelheid Smitt

Ik kreeg op mijn 8ste verjaardag mijn eerste camera. Nu, vele camera's later ben ik uitgekomen bij een 'full-frame' spiegelloze camera en is mijn passie voor de fotografie een belangrijk deel van mijn leven geworden.
Ik reis veel, over de hele wereld, en fotografeer graag landschappen zowel als steden in het blauwe uur. Ik hoop dan ook dat mijn beelden kunnen inspireren en ik zou het geweldig vinden als mijn liefde voor fotografie het uiteindelijk brengt tot bij jullie aan de muur.

Alle werken van Adelheid Smitt


Waarom je kiest voor Avondstemming Noord Noorwegen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Avondstemming Noord Noorwegen van Adelheid Smitt

Koop de foto Avondstemming Noord Noorwegen van Adelheid Smitt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347 169
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
148,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden